Олег Скрипка на Закарпатті представить два вина лімітованої серії "Країна мрій"

Олег Скрипка на Закарпатті представить два вина лімітованої серії "Країна мрій"
У Берегово закарпатці побувають на презнтації авторського вина Олега Скрипки "Країна мрій". Це відбудеться в рамках Свята молодого вина.

 

17 листопада на території виноробні Шато Чизай, початок об 11-й годині. У програмі – відзначення початку сезону молодого вина, а також представлення авторських вин Олега Скрипки. До слова, нещодавно відомий український музикант й культурний діяч став  закарпатським виноробом. Олег Скрипка виготовив два вина лімітованої серії «Країна мрій», до якої увійшли біле сухе з винограду сорту Трамінер та розе з Піно Нуар.  

Вина «Країна Мрій» уже представили у Києві на професійних виноробних форумах. Шато Чизай пригощає молодим вином! Також працюватиме фудкорт зі смачними закарпатськими стравами та граппою власного виробництва.

Дата та час проведення: 17 листопада з 11:00 до 19:00.

Адреса: Закарпаття, Берегово, урочище Чизай, №1.

Обов’язкова реєстрація гостей! Вона триває на сайті компанії ТУТ: https://shop.chizay.com/ukr/novosti/molodoe-vino-2018/

Увага: для зручності гостей компанія пропонує безкоштовний трансфер із Ужгорода чи Мукачева. Необхідність трансферу треба позначити в анкеті і обрати місто і час посадки в автобус. Для уточнення даних про трансфер з гостями зв'яжеться представник компанії.

 

12 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів