Як здати свою квартиру подобово?

Як здати свою квартиру подобово?
Добова оренда вже багато років існує і активно розвивається. Популярна вона в різних містах, але особливо цікава в туристичних містах в Україні.

 

Вибір дуже широкий. І, якщо ви серед тих щасливчиків, у яких є вільна квартира, то можете дуже непогано заробити, пропонуючи цю послугу численним гостям Львова.

Особливості подобової оренди

Відразу потрібно розуміти, що це не пасивний дохід, а дуже активний, в тому сенсі, що потрібно буде працювати. На відміну від тривалої оренди, де потрібно всього один раз знайти клієнта і далі квартира сама приносить щомісячний дохід, то в цьому випадку так не вийде.  Добова оренда житла – це постійний пошук клієнтів і в цьому питанні ефективну допомогу вам надасть Vlasne.ua.

Крім цього, треба ще й організувати весь процес, а це: зустріч гостей, заселення, виселення, прибирання. Можна запропонувати своїм клієнтам і додаткові послуги, як наприклад, приготування їжі та екскурсії, можна придумувати безліч різних послуг, які можуть привабити клієнта. Уже розумієте, що це нелегка праця, як здається спочатку, але вона дозволяє заробити непогані гроші.

Як зацікавити клієнта

Туристи, які приїжджають до будь-якого міста, хочуть не тільки побачити прекрасний населений пункт, а й добре відпочити, тому потрібно пропонувати їм комфортні умови. Звичайно, не всі гості готові знімати розкішні VIP-апартаменти, деякі віддають перевагу більш простим умовам, але, тим не менше, всі хочуть жити в акуратному, чистому і затишному житлі. Тобто необхідно позбутися неприємних запахів, якщо вони є, зробити ремонт, хоча б косметичний, облаштувати і обладнати всім необхідним для приємного відпочинку і комфортного проживання. Потрібно зробити все, щоб клієнт відчував себе як вдома і не відчував ніякого дискомфорту.

Важливим моментом у залученні клієнтів є реклама, причому хороша реклама, яка дійде до широкого кола зацікавленої аудиторії. Відмінну рекламну кампанію пропонує портал подобової оренди  Vlasne.ua. Сайт призначений для подобового найму квартир по всій території України. Портал для прямого спілкування орендаря і орендодавця, тобто без посередників. Є всі необхідні інструменти для роботи в цій сфері. Надається можливість детально розповісти про свою квартиру широкий аудиторії, виставити фото, відео, докладний опис житла. Так само, пропонується календар зайнятості. Є послуга швидкого бронювання. У користувачів Vlasne є можливість безпечного бронювання. Портал дозволяє економити на рекламі завдяки своїй програмі лояльності. Vlasne має все для того, щоб ви могли працювати, розвиватися і добиватися успіхів в добовому бізнесі.

 

 

14 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів