Москаль: «Балога, маючи на Закарпатті десятиліття необмеженої влади, не зробив і п’ять відсотків від того, що робиться для ремонту доріг зараз»

Москаль: «Балога, маючи на Закарпатті десятиліття необмеженої влади, не зробив і п’ять відсотків від того, що робиться для ремонту доріг зараз»
Поширена одним із обласних інтернет-ресурсів інформація про слабке освоєння коштів на ремонт місцевих доріг на Закарпатті абсолютно не відповідає дійсності.

 

– По-перше, оприлюднена карта із 42,5 відсотками освоєння коштів відображає інформацію станом на 1 листопада, тобто вона місячної давнини, – заявляє Геннадій Москаль. – Станом на 29 листопада відсоток освоєння коштів на Закарпатті становить 78,7 відсотків. Але головне те, що не всі закладені для Закарпаття на 2018 рік кошти Дорожнього фонду надійшли. 19,8 мільйонів гривень надійдуть у грудні й одразу будуть направлені підрядникам за вже виконані роботи. 

Також на Закарпатті підрядники виконали величезний обсяг робіт із ремонту доріг, які не передбачені мізерною сумою у 218 мільйонів гривень із Дорожнього фонду. На сьогодні борг за вже виконані капітальні та середні поточні ремонти обласних і районних доріг становить 64 мільйони гривень. А борг за ремонт траси національного значення «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я» перевищив 112 мільйонів гривень. Обласна державна адміністрація буде погашати ці борги з різних джерел, у тому числі за рахунок місцевих бюджетів. Тому недостовірна інформація про слабке освоєння коштів на ремонт доріг, оприлюднена пробалогівським сайтом, викликана лише однією причиною – тим, що сам Балога, маючи на Закарпатті десятиліття необмеженої влади, не зробив і п’ять відсотків від того, що робиться для ремонту доріг зараз.

MOSKAL.IN.UA .

 

01 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів