Працівників Обласного госпіталю ветеранів війни відзначили у Закарпатській ОДА

Працівників Обласного госпіталю ветеранів війни відзначили у Закарпатській ОДА
У четвер, 24 січня, з ініціативи ГО «Українська асоціація інвалідів АТО в Закарпатській області» у колонній залі облдержадміністрації відбулося нагородження медиків Обласного госпіталю ветеранів війни. Захід приурочили до 100-річчя Соборності України.

 

Військовослужбовці, ветерани АТО, присутні на заході, наголосили на великій місії, яку виконують працівники госпіталю. Окрім фахової медичної допомоги і підтримки, медики створили в установі атмосферу взаємного розуміння зі своїми підопічними, підтримуючи їх протягом тривалих реабілітацій. Рішенням Української асоціації інвалідів АТО у Закарпатській області працівників колективу було нагороджено медалями «Знання, душу, серце – людям» та «За милосердя та турботу», а відзнаку «За сумлінну працю» отримав завідувач організаційно-методичного відділу госпіталя Євген Мазуренко.

– Зміст і назви цих нагород повністю відображають суть вашої роботи, – наголосив голова ГО «Українська асоціація інвалідів АТО в Закарпатській області» Вячеслав Харченко. – Ви дійсно щоденно віддаєте пацієнтам частину своєї душі, лікуєте їх милосердям і турботою.

У свою чергу, медики подякували захисникам України за їхній подвиг і жертву у відстоюванні незалежності і цілісності нашої держави, побажали їм міцного здоров’я, сил і наснаги, перемоги і миру, про які мріють всі українці.

Окрім того, відповідно до розпорядження голови Закарпатської облдержадміністрації, почесними грамотами за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу покращення надання кваліфікованої медичної допомоги ветеранам АТО – ООС, активну громадську діяльність та високий професіоналізм нагородили головного лікаря Обласного госпіталя ветеранів війни Василя Волошина та завідувача організаційно-методичного відділу медустанови Євгена Мазуренка. Подяками голови обласної державної адміністрації відзначили лікаря з ультразвукової діагностики Катерину Павлишинець, лікаря-терапевта Вікторію Славу, лікаря-кардіолога Вікторію Фущич.

– Шостий рік в Україні триває війна, через російську агресію ми втрачаємо наших захисників і мирне населення, – зазначив під час заходу керівник краю Геннадій Москаль. – Сотні, тисячі військових рятують українські лікарі. Саме вам, медикам, доводиться не лише лікувати тіло, але й часто зцілювати душі тих, хто пережив пекло війни. Я вдячний вам за вашу нелегку і виснажливу роботу, ваші відкриті серця і щирість у здійсненні професійної діяльності.

moskal.in.ua

 

25 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів