"Студент" з Йорданії намагався підкупити закарпатських прикордонників п’ятитисячним хабарем

"Студент" з Йорданії намагався підкупити закарпатських прикордонників п’ятитисячним хабарем
Іноземця, що перебував у контрольованому прикордонному районі без жодних документів, затримали учора вранці військовослужбовці Чопського загону.

 

Прикордонний наряд спільно зі співробітником Нацполіції зупинив чоловіка з метою перевірки документів. Останній назвався громадянином Йорданії та стверджував, що навчається в одному з вишів Ужгорода. Однак, іноземець ніяк не зміг це підтвердити, як і законність свого перебування на території України.

Відтак, правопорушника затрималив адміністративному порядку з метою встановлення особи та обставин правопорушення. Під час складання матеріалів адміністративної справи за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду», йорданець намагався відкупитися від прикордонників за допомогою хабаря. За не притягнення його до відповідальності іноземець запропонував прикордонному наряду грошові кошти у розмірі 5000 гривень. Правоохоронці від неправомірної винагороди відмовилися да доповіли про інцидент керівництву. Тепер чоловікові доведеться відповісти ще й за вчинення злочину, передбаченого ст369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів