Взяти кредит з поганою історією в "ШвидкоГроші"

Взяти кредит з поганою історією в "ШвидкоГроші"
Можливість взяти кредит з поганою історією в компанії “ШвидкоГроші” доступна всім, незалежно від того, чи ви вже зверталися в компанію для оформлення та отримання позик чи ні.

 

Щоб оформити кредит з поганою кредитною історією‌‌ — від 500 до 10000 гривень при повторному зверненні вам навіть не потрібно виходити з дому. Для оформлення необхідно:

·        Будь-який гаджет з доступом в інтернет.

·        Наявність заяви або вже оформленого (схваленого) договору в будь-якому відділенні “ШвидкоГроші”.

·        Паспорт громадянина України.

·        Вік від 18 до 60 років.

Переваги швидкого кредитування

Трапляються ситуації, коли гроші необхідно терміново на невеликий термін (1-2 тижні або навіть менше). Брати довгостроковий кредит у банку під великі відсотки в такому випадку просто не вигідно з наступних причин:

·        Вимога широкого пакета необхідних документів.

·        Недостатність часу на збір всієї документації.

·        Довгий термін очікування рішення банку.

·        Високі вимоги до заявника.

·        Штрафи та комісії за дострокове погашення.

·        Великі щомісячні витрати по кредиту.

Переваги кредитування в “ШвидкоГроші” полягають в тому, що для отримання позики Клієнту потрібно мінімум часу. Ви можете отримати необхідну суму на карту (в зазначених межах), оформивши заявку й отримавши схвалення через сайт компанії.

Вам не буде потрібно підписувати новий договір, якщо ваші дані вже є в базі компанії “ШвидкоГроші”, а тому, вся процедура займе не більше 20 хвилин. Після отримання позитивного рішення заявлена сума буде переведена на карту будь-якого банку. Вносити платежі по кредиту ви також зможете шляхом онлайн-банкінгу або за допомогою електронних переказів.

Повернення грошових коштів здійснюється через відділення “ШвидкоГрошi” або через будь-яке банківське відділення. Детальну консультацію можна отримати у менеджера.

Клієнту необхідно знати, що при отриманні позики, він бере на себе фінансові зобов'язання щодо забезпечення супроводу кредиту і процентної ставки. При сумі позики 1000 гривень, вона складе 20 гривень в день. Інших додаткових комісій, що компанія “ШвидкоГрошi” не стягується. Позичальник має право продовжити термін позики, після сплати відсотків за користування.

Онлайн-кредитування — це вигідно

Основна мета компанії “ШвидкоГроші” — зробити послуги мікрокредитування максимально доступними для всіх і кожного. Тому компанія пропонує позики на найвигідніших умовах з можливістю пролонгації на необмежений термін і дострокового погашення.

Вимоги для отримання кредиту максимально прості, а якщо ви є постійним клієнтом компанії, то немає потреби навіть в наданні документів. Всі надані компанією кредити — багатоцільові, а значить, ви можете використовувати гроші на свій розсуд. Компанія довіряє своїм Клієнтам і пропонує їм найвигідніші умови кредитування!

Переваги кредитування в ШвидкоГроші:

·        Швидка мікропозика всього за 10-20 хвилин.

·        Терміновий розгляд всіх поданих заявок.

·        Процедуру подачу заявки можна оформити вдома.

·        Не потрібно надавати додаткові документи, якщо ви вже є Клієнтом компанії.

·        Можливість дострокового погашення позики без штрафів і комісії.

·        Можливість продовження кредиту на необмежений термін.

·        Мінімальний платіж за право користування кредитом.

·        Отримання і погашення кредиту онлайн.

Вирішити свої фінансові проблеми швидко допоможе компанія “ШвидкоГроші”. Для отримання більш детальної інформації, попередньої перевірки документів і розрахунку платежу зверніться до консультантів компанії по вказаному номеру телефону. Дзвінки безкоштовні на території України.

 

11 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів