Уже 460 сільських садиб Закарпаття готові надавати туристичні послуги мандрівникам

Уже 460 сільських садиб Закарпаття готові надавати туристичні послуги мандрівникам
З метою активізації розвитку сільського туризму, власники садиб в краї об'єднуються у спілки та асоціації, залучаючи нових представників, а також спільними зусиллями пропагувати свій туристичний продукт, створювати нові послуги та атракції для відпочиваючих.

 

Для покращення розвитку сільських територій управління туризму та курортів департаменту проводить постійну роботу щодо залучення населення, особливо непрацевлаштованих до започаткування своєї власної справи, шляхом організації послуг у сільському туризмі.

Для забезпечення матеріально-технічної бази туристично-інформаційних центрів, у рамках реалізації заходів Програми , придбано комп'ютерної техніки, обладнання та інвентарю на суму 47050 грн.

У рамках реалізації пілотного проекту з розвитку сільського туризму Хустського району у 2018 році за кошти обласної Програми розвитку туризму та курортів виготовлено та передано РДА 32 розпізнавальні знаки для інформаційних куточків у сільських бібліотеках.

З метою дослідження основних потреб туристів та відвідувачів області, виявлення проблемних питань у туристичній галузі та визначення подальших напрямів розвитку проведено маркетингове дослідження «Моніторинг туристичних потоків на території області та просування туристичного бренду Закарпаття».

Прес-служба Закарпатської облради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів