Ужгородці самостійно оберуть місце встановлення "Свічі пам'яті". Які варіанти пропонують?

Ужгородці самостійно оберуть місце встановлення "Свічі пам'яті". Які варіанти пропонують?
24 листопада 2018 року до Дня вшанування жертв Голодоморів на набережній Незалежності поблизу медичного факультету УжНУ було відкрито пам'ятник "Свіча пам'яті". 

 

Встановлення цього монументу викликало жваву дискусію серед ужгородців щодо художнього вираження ідеї та відповідності обраного місця для належного вшанування жертв Голодоморів.  Науково-художня рада при виконавчому комітеті Ужгородської міської ради, розглянувши вимогу 268 ужгородців, які підтримали електронну петицію, запропонувала обрати інше місце для розміщення монументу жертвам Голодоморів та винести це питання на публічні консультації.

Пропонуються до розгляду такі варіанти:

1. наб. Незалежності (Медичний факультет УжНУ)

2. вул. Тиха (підніжжя Кальварії)

3. вул. Капушанська (цвинтар) 

4. пл. Дружби Народів (Ротарі-парк)

5. вул. Шевченка (Парк святої Тетяни)

6. вул. Героїв (Пагорб Слави)

Ужгородська міська рада запрошує зробити вибір на офіційному сайті у рубриці «Публічні консультації» (http://rada-uzhgorod.gov.ua/publichni-konsultatsiyi/) або ж на сайті vdmk.org/9211, або SMS "9211 (пробіл) номер відповіді" на номер 093-177-0035.

Що таке публічні консультації? Це процес комунікації між органами місцевого самоврядування та громадянами (зацікавленими сторонами), за допомогою якого обидві сторони стають поінформованими про різні перспективи та пропозиції. Це інструмент, який надає можливість громадянам впливати на зміст рішень, що їх ухвалюють органи місцевого самоврядування.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів