На «Авангарді» завершують будівництво штучного поля

На «Авангарді» завершують будівництво штучного поля
А ще наносять розмітку на легкоатлетичні бігові доріжки

 

Реконструкція головної спортивної споруди краю виходить на фінішну пряму. Наприкінці минулого року завершили реконструкцію центрального поля: повністю змінена дренажна система та встановлено надсучасний автоматичний полив. Вартість робіт склала 4 мільйони 106 тисяч гривень.  На 80% було завершено будівництво стандартного поля зі штучним покриттям та бігових доріжок.

Наразі ж тривають активні роботи зі встановлення одного з кращих у світі штучного трав’яного покрову із розміткою голландського виробництва TM Edel для футбольного поля Edel Flexblade 60-20 SB-S,загальною площею 7920 квадратних метрів та вагою 26050 кг. Для завершальних робіт використають 975 кілограмів клею та шовну стрічку, довжиною 2700 погонних метрів. Уже встановлено бруківко навколо поля та освітлення. Тривають роботи з монтажу огорожі та благоустрою поля. Вартість проекту складе близько 12,500,000 гривень.  

Паралельно розпочали нанесення розмітки на легкоатлетичні бігові доріжках, встановлено бруківку навколо них. Вартість – 18,500,000 гривень. Підрядники обіцяють завершити роботи до 10 квітня. Це при тому, що сприятливими будуть погодні умови.

Нагадаємо: загальна вартість проекту – 18 мільйонів гривень,  з них 16 мільйонів дає Фонд, решту – Ужгородська міська рада. За попередньою інформацією, офіційне відкриття оновленого стадіону відбудеться 27 квітня. 

Віталій БІРОВЧАК

Фото: Олександр СЛЄСАРЧУК

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів