ФК «Ужгород» розпочав основні збори

ФК «Ужгород» розпочав основні збори
Підопічні Мирослава Бабяка готуються до першого поєдинку чемпіонату України.

 

Дебютний матч головна команда з обласного центру у рамках весняної частини аматорських змагань проведе на виїзді зі СК «Хмельницький» 7 квітня. А перше домашнє протистояння відбудеться рівно за тиждень на ужгородському «Автомобілісті» із чортківським «Кристалом». Нагадаємо, команда Мирослава Бабяка та В’ячеслава Пінковського зимову перерву закінчила 21 січня. За півтора місяці «Ужгород» провів 5 контрольних поєдинків: 4 виграв і в одному поступився. А ще було зіграно 5 матчів у рамках Зимової першості. Як наслідок, до чвертьфіналу ужгородці вийшли із першої позиції і вже в неділю зустрінуться із лідером групи «В» - «Бобовищем».

У період підготовчих зборів команду поповнило ряд гравців, переважно із: «Севлюша», «Середнього», «Поляни». До «Ужгорода» перейшли: Адріан Пуканич, Станіслав Котьо, Богдан Павлич, Іван Русин, Олександр Бако, Юрій Бойкул, Дмитро Рацин, Олександр Зимомря, Олексій Сич, Юрій Дрозд та Ерік Гречка. З вагомих причин клуб полишили: Олександр Грицкевич та Іван Ковач.

На щастя, реабілітувались після травм: Станіслав Котьо, Микита Гальчак, Андрій Лазар та Володимир Дуран. А от випав поки з основної обойми багаторічний капітан Юрій Славік.

«У минулому році, себто, у першій половині чемпіонату України, ми набиралися досвіду, награвали колектив, набивали «шишки». Тепер же хоч і не окреслені конкретні завдання увійти до трійки чи то п’ятірки кращих, але команда повинна демонструвати гідну гру. «Ужгород» поки-що не провів гучних трансферів, за винятком Адріана Пуканича. Вони будуть притаманні клубу наприкінці весни-початку літа. Коли він підвищиться у класі. Але ми зібрали цілком достойний колектив, із яким розпочали, останній, а, зрештою, і основний підготовчий етап до весняної частини чемпіонату України з-поміж аматорських команд. На футболістів упродовж місяця чекають циклові тренування і найбільше навантаження. Дислокація підготовчого процесу не зміниться: «Ужгород» й надалі тренуватиметься на базі Середнього та в тренажерному залі», - зауважив головний тренер ФК «Ужгород» Мирослав Бабяк.

Віталій БІРОВЧАК

Фото: Олександр СЛЄСАРЧУК,

прес-служба ФК «Ужгород»

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів