Випускникам шкіл Закарпаття: правила прийому та максимальні обсяги державного замовлення у 2019 році в УжНУ

Випускникам шкіл Закарпаття: правила прийому та максимальні обсяги державного замовлення у 2019 році в УжНУ
Приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ" рекомендує вступникам 2019 року ознайомитися із

 

Переліком конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних іспитів, творчих конкурсів), ваговими коефіцієнтами, мінімальною кількістю балів для допуску до участі в конкурсі.

Перелік є додатком до затверджених Вченою радою ДВНЗ «УжНУ» Правил прийому до ДВНЗ "УжНУ" у 2019 році, ознайомитися з якими можна за посиланням:

Правила прийому до ДВНЗ "УжНУ" у 2019 році

Правила прийому та всі конкурсні пропозиції ДВНЗ "УжНУ", на які буде проводится прийом на місця державного замовлення внесені в Єдину державну електронну базу з питань освіти та пройшли верифікацію. Із переліком конкурсних пропозицій можна ознайомитися за допомогою відкритої інформаційної системи Вступ.ОСВІТА.UA, яка з 1 березня розпочала інформування вступників, за посиланням: 

УжНУ в інформаційній системі Вступ.ОСВІТА.UA

Звертаємо увагу вступників, що небюджетні конкурсні пропозиції (вступ тільки за кошти фізичних та/або юридичних осіб, без можливості переведення на навчання за кошти державного бюджету (за державним замовленням)) можуть формуватися приймальною комісією ДВНЗ "УжНУ" до 1 червня 2019 року.

Для співставлення предметів ЗНО та конкурсних пропозицій ДВНЗ "УжНУ" рекомендуємо скористатися також нашим сервісом

Калькулятор вступника 2019 року

Звертаємо також увагу вступників на те, що у 2019 році розширено практику встановлення мінімальної кількості балів для вступу на спеціальності з особливо високим рівнем суспільної відповідальності. Йдеться про спеціальності «Право», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародне право», «Фармація, промислова фармація». Щоб подати на них заяву, вступник повинен мати конкурсний бал не менше 130.

Для вступу на спеціальності «Стоматологія», «Медицина», «Педіатрія» вступнику необхідно мати не менш як 150 балів з другого та третього конкурсних предметів

Для участі в конкурсному відборі на інші спеціальності мінімальний конкурсний бал з кожного предмета - 100.

Також інформуємо вступників про максимальні обсяги державного замовлення на відкриті конкурсні пропозиції (обсяги на даний момент погоджуються МОН України):

Максимальні обсяги державного замовлення

З усіх питань вступної кампанії вичерпну відповідь можна отримати електронною поштою, надіславши свої питання на адресу: [email protected], або скориставшись посиланням Зв'яжіться з нами на головній сторінці офіційного сайту УжНУ (у полі Тема запиту (одержувач листа)* слід вибрати Приймальна комісія).

Більше матеріалів - Вступна кампанія 2019

Приймальна комісія УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів