В Ужгороді триває Всеукраїнський турнір з фехтування «Дитяча ліга»

В Ужгороді триває Всеукраїнський турнір з фехтування «Дитяча ліга»
Юні фехтувальники з усієї України змагаються цими днями в ужгородському спорткомплексі «Юність». Тут сьогодні відбулося офіційне відкриття Всеукраїнського турніру з фехтування «Дитяча ліга» серед юнаків і дівчат 2004 р.н. та молодших.

 

250 учасників із різних областей приїхали продемонструвати свою вправність. Окрім закарпатських фехтувальників, у турнірі беруть участь спортсмени з Харківської, Луганської, Запорізької області, Києва тощо. Закарпаття представляють команди з Ужгорода та Мукачева, по 40 осіб у кожній.

Привітав присутніх й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. Також він подякував тренерам із фехтування Анатолію Герею-старшому та Сергію Горецькому за підготовку наших спортсменів, які здобувають високі результати, популяризацію спорту й збереження традицій закарпатської школи фехтування.

Також міський голова Ужгорода Богдан Андріїв нагородив найменших учасниць змагань, які посіли призові місця. Триватиме турнір і завтра – силами мірятимуться юні фехтувальниці. Початок о 10.00.

Джерело: Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів