Чому люди купують через каталоги: вся правда про Імідж Клуб

Чому люди купують через каталоги: вся правда про Імідж Клуб
Мешканці України все частіше стали отримувати листи з каталогами різноманітної продукції від різних компаній, в тому числі і від Імідж Клубу. Але наскільки такий вид шопінгу є вигіднішим, а головне – безпечним? І хто взагалі такі ці Імідж Клуб?

 

Ритм життя сучасної людини настільки швидкий, що витрачати на походи магазинами купу часу просто безглуздо. Є набагато простіші способи шопінгу, наприклад, через інтернет: за 10 хвилин можна вибрати все необхідне.

Але що робити тим, хто живе у віддалених населених пунктах і не має ні WiFi, ні мобільного зв'язку, ні навіть нормального магазину? Або ж людям літнього віку, які абсолютно не тямлять у тому, що таке інтернет і як ним користуватися?

 «Саме для таких клієнтів ми і працюємо. Адже однією з головних переваг шопінгу через каталоги є те, що всі замовлені товари доставляються поштою в будь-яку точку України», - кажуть в Імідж Клуб.

Асортимент товарів в каталогах, в більшості випадків, набагато ширший, ніж у звичайних локальних магазинчиках. Окрім косметики та побутової хімії, в каталогах також є безліч засобів для лікування і профілактики різних захворювань.

Другою причиною покупок через каталоги є те, що клієнти мають шанс виграти кругленьку суму грошей. Часто буває, що для багатьох саме це і є головною метою покупки. Той же Імідж Клуб теж регулярно проводить подібні розіграші.  

На превеликий жаль, ця сфера ніким не контролюється, тому в ній розвелося багато шахраїв. Якщо ви не хочете потрапити в їхні лапи, то варто запам'ятати кілька простих правил:

•      Читайте права і обов'язки покупця і продавця, щоб потім не хапатися за голову через власну неуважність;

•      По можливості, знайдіть офіційний сайт компанії, ознайомтеся з асортиментом товарів та правилами проведення розіграшів;

•      Якщо у вас виникають питання, то відкладіть свою сором’язливість і зателефонуйте на гарячу лінію. Якщо ж номер не дійсний – перед вами цілком може бути аферист, на якого точно не варто витрачати власний час.

Ось ми і з'ясували, чому українці досі купують через каталоги. Сподіваємося, що тепер у вас не залишилося питань.

 

 

19 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів