Студентка факультету іноземної філології УжНУ стала першою красунею Ужгорода

Студентка факультету іноземної філології УжНУ стала першою красунею Ужгорода
Нещодавно Ужгород обрав найгарнішу дівчину міста. За цей бажаний титул змагалося чотирнадцять красунь, серед яких і прекрасні представниці факультету іноземної філології.

 

Глядачі з насолодою спостерігали за кожним виходом дівчат, і з нетерпінням чекали церемонії нагородження. Претендентки потішили глядачів гарними образами та відповідями на інтелектуальному конкурсі.

Тримаючи кулачки за своїх студенток, ужнівці нетерпляче чекали на  результати, які не могли не радувати: Міс Ужгород – 2019 стала другокурсниця ФІФ Богдана Боїшко, першою віце-міс – першокурсниця Даніела Пушавер, а титул другої віце-міс здобула студентка заочного відділення факультету Ярина Мачулка.

Даніела Пушавер

Даніела Пушавер

Для Богдани участь у конкурсі була вже не першим досвідом – дівчина захищала честь факультету на Міс УжНУ – 2018, де також отримала нагороду.

Враження переможниці в її комантарі Медіацентру: «Для мене участь у конкурсі «Міс Ужгород – 2019» – своєрідний виклик. Змагання такого рівня – велика відповідальність. Намагаюся бути різносторонньою людиною, тому й вирішила взяти участь. Впевненості додавала підтримка рідних і друзів. На конкурсі я зрозуміла: якщо багато працювати і бути наполегливою, то можна досягти вершин. Завдяки цим змаганням я стала більш впевненою, навчилася працювати в команді і, звичайно, відчула незліченні приємні емоції».

Даніела Пушавер також дуже рада, що взяла участь у змаганнях за корону: «Це був неймовірний досвід для мене! Від додав упевненості в собі. А ще я познайомилася з багатьма цікавими людьми й дізналася чимало нового!»

Що ж, вітаємо дівчат із перемогою та бажаємо їм успіху в майбутньому!

Катерина Путрашик

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів