В Ужгороді водії отримали попередження за неправильне паркування

В Ужгороді водії отримали попередження за неправильне паркування
В Ужгороді сьогодні працівники відділу з контролю за паркуванням управління муніципальної варти міської ради розміщували повідомлення про порушення правил дорожнього руху на лобовому склі неправильно запаркованих автомобілів. Попереджувальний захід провели спільно з працівниками управління патрульної поліції.

 

Нагадаємо, 27 вересня 2018 року набрав чинності Закон «Про внесення до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів». Документ передбачає створення законодавчого механізму невідворотності відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів шляхом запровадження фото-, відеофіксації правопорушень. Також передбачено поширення механізму притягнення до адміністративної відповідальності особи, за якою зареєстрований транспортний засіб, за окремі порушення правил дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, за випадки порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів.

Уже ближчим часом інспектори з паркування управління муніципальної варти Ужгородської міської ради почнуть штрафувати водіїв за паркування на тротуарах, пішохідних переходах, газонах, інших заборонених місцях. При цьому виписувати штрафи зможуть без присутності водія.

 

Джерело: прес-служба Ужгородська міська рада.

 

03 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів