Закарпатці у соцмережах жартують про дебати кандидатів у президенти (ФОТО)

Закарпатці у соцмережах жартують про дебати кандидатів у президенти (ФОТО)
Вчорашнє відео кандидата у президенти Володимира Зеленського, який таки запросив чинного главу держави, кандидата у президенти Петра Порошенка на дебати, викликало шквал емоцій та коментарів. Відповідь не забарилася: сьогодні ж вночі Петро Порошенко погодився на вимогу Зеленського провести дебати на стадіоні "Олімпійський", а не в студії суспільного мовника, як це передбачає законодавство. Uzhgorod.net.ua зібрав найсмішніші жарти закарпатських соцмереж на тему дебатів.

 

Зауважимо, що виборці самі почали вимагати дебатів між кандидатами у президенти. Головним чином сприяв цьому той факт, що Володимир Зеленський під час передвиборчої агітації всього першого туру так і не дав жодного інтерв'ю (за винятком 16-хвилинного змонтованого інтерв'ю з Аллою Мазур в ефірі ТК "1+1", що належить оліграху Ігорю Коломойському). Натомість запрошення Яніни Соколової в програму "Рандеву" та прямий ефір на ICTV з Оксаною Соколовою Зеленський проігнорував. Варто додати й те, що на публічні дебати в ефірі НСТУ "Суспільне" перед першим туром з трійки лідерів з'явилася лише Юлія Тимошенко. Порошенко й Зеленський не прийшли.

Дата й час проведення дебатів поки невідома, однак на офіційній сторінці НСК "Олімпійський" після відеозвернення Зеленського з'явилася публікація про те, що до них "не надходило жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в Президенти України". А також додали, що така особиста ініціатива не узгоджена з графіком проведення заходів на стадіоні. Тому "в разі надходження відповідних пропозицій, адміністрація буде розглядати їх у робочому порядку".

Свою готовність провести дебати висловив Сергій Притула та опублікував графік "вікон" у робочому графіку". Тим часом Володимир Зеленський звернувся до Юлії Тимошенко з закликом стати "незалежним" арбітром дебатів, бо вона "не підтримала жодного з кандидатів". До речі, Тимошенко приписують зв'язки з Ігорем Коломойським.

Uzhgorod.net.ua пропонує вам добірку жартів, що ширяться закарпатськими соцмережами.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

04 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів