Куточок японського затишку в Україні: Ужгород зустрічає туристів цвітінням сакури, - УНІАН

Куточок японського затишку в Україні: Ужгород зустрічає туристів цвітінням сакури, - УНІАН
Друга половина квітня через цвітіння сакури – японської вишні – перетворює Ужгород на куточок Японії. Тисячі квітучих дерев приваблюють десятки тисяч туристів. А такої кількості гостей, як цьогоріч, місцеві мешканці не пригадують взагалі.

 

Всеукраїнське видання УНІАН сьогодні опублікувло розповідь про Ужгород і сакури. Пропонуємо  нашим читачам: 

"Черги під деревами – без перебільшення, черги під деревами, щоб зробити фото! Ужгород  у ці дні завдяки сакурам перетворився в туристичну Мекку! Натовпи людей практично кожного дня гуляють набережними Ужа та маленькими покрученими вуличками центральної частини міста в пошуках красивих місць для фотосесій. У затишних куточках – художники з мольбертами, на площах – фести, виступи, концерти, в спортивних залах – змагання, і все приурочене сакурі. Ужгородці ж і взагалі кажуть, що стільки людей в місті просто не пригадують! Як це виглядає – читайте й дивіться!

На вулицях, проспектах, площах, у садах, городах та на прибудинкових територіях – сакури, без перебільшення, можна зустріти на кожному кроці в Ужгороді. Обласний центр Закарпаття вже традиційно асоціюється в Україні з японською вишнею, і в дні цвітіння дерев тут відбуваються масові заходи, що збирають десятки тисяч людей не тільки з нашої держави, а й близького зарубіжжя. Саме ж сакура стала символом, традицією, навколо неї численні легенди та цікаві історії.   

Про те, як сакура потрапила до Ужгорода, скільки сьогодні в місті дерев і які сакурові рекорди ставлять по всьому Закарпаттю - читайте за посиланням на УНІАН  

 

18 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів