Представники бізнесу Закарпаття знайомляться з програмою стажування в Німеччині

Представники бізнесу Закарпаття знайомляться з програмою стажування в Німеччині
Сьогодні в Ужгороді в приміщенні Закарпатської обласної ради розпочала роботу бізнес-майстерня, в рамках якої представників закарпатського бізнесу познайомлять з програмою підтримки експортно-імпортного потенціалу українського бізнесу – «Fit for Partnership with Germany».

 

Про дводенний семінар повідомив сьогодні на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв:

«Нові ринки, нові товари, нові технології, нові можливості, європейські цінності у веденні бізнесу – саме ці теми є ключовими на бізнес-майстерні, що стартувала сьогодні у Закарпатській обласній раді. Представники агробізнесу, енергетики, соціального підприємництва, сфери послуг та легкої промисловості Закарпаття матимуть нагоду впродовж двох днів знайомитися з програмою підтримки експортно-імпортного потенціалу українського бізнесу – «Fit for Partnership with Germany».

Як голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради привітав учасників бізнес-майстерні й побажав їм успішної роботи. Відзначив, що набагато простіше втілювати будь-яку ідею, маючи більше інформації про численні програми та грантові проекти, які сьогодні працюють в Європі. Упевнений, у рамках цієї бізнес-майстерні чимало закарпатських підприємців отримають хороший досвід та знайдуть нові можливості, що дозволить їм ефективніше розвивати власний бізнес».

Слід відзначити, що ця програма стажування в Німеччині спрямована на керівників українських підприємств. Учасники програми в Німеччині мають можливість налагодити особисті контакти з компаніями, знайти надійних партнерів, безпосередньо ознайомитися з обладнанням, матеріалами та технологіями німецьких компаній та закупити їх, а також вивчити потенціал збуту власної продукції в Німеччині. Стажування в Німеччині відбувається протягом місяця, все фінансування – за рахунок німецької сторони (програма, стажування, харчування, страховка, проїзд територією Німеччини).

Ознайомитися детальніше з програмою можна на сайті - https://ukraine.managerprogramm.de/

 uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів