Планові роботи електриків в Ужгороді: де впродовж тижня не буде світла

Планові роботи електриків в Ужгороді: де впродовж тижня не буде світла
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє про чергові планові роботи в Ужгороді з 9.00 до 17.00 впродовж тижня, з 22 до 26 квітня, і можливі у зв’язку з цим відключення електроенергії.

 

Так, сьогодні, 22 квітня, вимкнення світла через підключення нової лінії та обрізку гілок дерев можливі на вул. Українській, Новій, Спортивній, Ужанській, Івана Ірлявського, Петра Чайковського, Донській, Дружній, Михайла Глінки, Львівській, Богатирській, Василя Стефаника, Гранітній, Полтавській, у Кар’єрному та Андезитовому тупиках.

Через роботи на трансформаторній підстанції у вівторок, 23 квітня, перебої енергопостачання можливі на вулиці Юлії Жемайте, Степана Добоша, Капушанській, 25, 29, проспекті Свободи, 29, 31. У середу, 24 квітня, – на Капушанській, 28, 30, 32, проспекті Свободи, 2 (16-поверхівка), у будівлі Центру зайнятості, на вул. Андрія Новака.

Впродовж тижня також проводитимуть монтаж будинкових вводів, через що світла може не бути на вул. Олександра Столєтова, Івана Панькевича.

За докладнішою інформацією звертайтеся до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0 800 50 16 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), за міським номером (0312) 61-94-94 (оплата за тарифами міського чи міжміського зв'язку).

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів