Нелегали батько з сином проривались до ЄС – закарпатські прикордонники не дали

Нелегали батько з сином проривались до ЄС – закарпатські прикордонники не дали
Двох нелегальних мігрантів затримали учора ввечері прикордонники Мукачівського загону. Інформацію про можливу протиправну діяльність на кордоні військовослужбовці відділення «Солотвино» отримали від оперативних співробітників Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

 

До місця ймовірного порушення кордону була негайно відправлена група реагування, яка виявила та затримала двох чоловіків 19-ти та 43-х років. Жодних документів затримані особи при собі не мали, але повідомили, що є громадянами Вірменії. До того ж, з'ясувалось, що чоловіки родичі – батько та син. Також стало відомо, що обидва деякий час проживали на території України, але вирішили покращити умови свого життя та потрапити у незаконний спосіб до країни Європейського союзу.

Для складання протоколів про вчинене правопорушення учасників незаконної подорожі доставили до прикордонного підрозділу. Наразі тривають заходи по встановленню усіх обставин правопорушення. Правову оцінку діям іноземців та їх подальшу долю вирішуватиме суд.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів