В Ужгороді стартує Всеукраїнський турнір країн Карпатського єврорегіону ім В. Герея

В Ужгороді стартує Всеукраїнський турнір країн Карпатського єврорегіону ім В. Герея
У спорткомплексі "Юність" в обласному центрі Закарпаття 8-9 травня відбудеться ювілейний XX Всеукраїнський турнір країн Карпатського Єврорегіону з фехтування, присвячений пам'яті Заслуженого тренера України Василя Герея.

 

Як зазначають організатори, метою змагань є вшанування пам'яті заслуженого тренера України Герея В.В., виявлення сильніших спортсменів до складу збірної команди країни; популяризація фехтування в області, а також зміцнення дружніх зв´язків та обмін досвідом.

Протягом двох днів спортсмени фехтуватимуть на шпагах та рапірах юнаки і дівчата 2003 року народження та молодші. 8 травня змагатимуться спортсмени на рапірі, 9 – на шпазі. Початок змагань щодня о 10.00 (півфінальні та фінальні сутички – о 17:00).

9 травня о 12.00 у великому залі "Юності" урочисто дадуть старт змаганням. На турнірі буде присутній також і товариш Василя Герея – один із найіменитіших закарпатських фехтувальників, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор (Мехіко–1968 та Мюнхен–1972 рр.) та п'ятиразовий чемпіон світу (Відень–1969, Анкара–1970, Відень–1971, Гетеборг–1973 та Гренобль –1974 рр.) Василь Станкович.

Вхід на змагання – безкоштовний.

Ознайомитися із положенням можна за посиланням ТУТ 

 

08 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів