Черговий фальш про лісівників: лісівники Закарпаття спростували новину про контрабанду сигарет

Черговий фальш про лісівників: лісівники Закарпаття спростували новину про контрабанду сигарет
Сьогодні у засобах масової інформації з’явилась новина про виявлену партію контрабандних сигарет в так званому будинку лісника: https://zaholovok.com.ua/lisnik-khovav-u-budinku-ponad-36-tisyach-pachok-kontrabandnikh-sigaret-video .

 

Своєю чергою керівництво ДП «Великобичківське ЛМГ» повідомляє, що на території Костилівського (Д) лісництва, яке межує з державним кордоном України та Румунії, будинків лісника немає. Дана партія контрабандних сигарет була виявлена в одному з будинків, які не знаходяться на обліку ні Великобичківського лісомисливського господарства, ні жодного держлісгоспу, підпорядкованого Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства.

Варто також зазначити, що прилегла територія до прикордонної смуги належить Карпатському біосферному заповіднику. Закарпатське ОУЛМГ звертає увагу на те, що цілий ряд ЗМІ оприлюднив інформацію, яка не відповідає дійсності.

Звертаємось до представників ЗМІ з проханням звертатись за коментарем до лісівників та спростувати інформацію. Закарпаття займаються роботою з охорони, збереженню та відтворенню лісів.

 

Джерело: прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

17 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів