На Закарпатті прокуратура викрила доцента вишу при отриманні 4500 грн хабара

На Закарпатті прокуратура викрила доцента вишу при отриманні 4500 грн хабара
Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю управління СБ України в Закарпатській області викрито доцента юридичного факультету одного з вищих навчальних закладів області під час отримання 4500 грн неправомірної вигоди.

 

Встановлено, що затриманий організував незаконну схему отримання неправомірних вигод від зацікавлених студентів за успішне складання і перескладання іспитів чи заліків.

Затримали його вчора, 20 травня 2019 року на робочому місці безпосередньо після отримання раніше обумовленої суми хабара. Фігуранта злочину затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Триває проведення першочергових слідчих дій з документування протиправної діяльності викритого при отриманні хабара доцента ВНЗ, за результатами чого, останньому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України - вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів