У Перечині відбувся традиційний напівмарафон

У Перечині відбувся традиційний напівмарафон
26 травня, у рамках святкування Дня Перечина, відбувся традиційний четвертий півмарафон на честь легендарного листоноші Федора Фекети за маршрутом Ужгород – Перечин.Пробігти маршрутом знаного листоноші вирішили біля 100 учасників, серед яких і іноземці, зокрема із Японії та США.

 

«Люблю цю медаль за те, що вона перша моя у Закарпатті. Люблю за те, що дала мені «вибігти» зі стану заціпеніння, в якому я знаходилася останній місяць. За те, що бігла красиво і красивою дорогою. За сонце, яке не пекло, а лише ніжно торкалося плечей. За банош, який для нас зварили, і це було так по-маминому: нагодувати втомлених дітей. За жарти ведучих, від яких я весь час почувалася «вдома». За номер 1 в своїй віковій категорії.  І за сертифікат на торт від Валіка, який -тепер вже можу чесно сказати - я по-справжньому заслужила», - зауважила переможниця змагань у віковій групі 40-49 Олеся Ісак.

Змагалися в таких вікових категоріях серед чоловіків та жінок – 18-29 років; 30-39 років; 40-49 та 50-59 років та 60 і старші. Відповідно в чоловіків переможцями стали Андрій Дубовський, Ігор Колесніков, Анатолій Малий, Володимир Юртин та Дмитро Івашин. Серед жінок кращими стали Мирослава Беца, Вікторія Коваль, Олеся Ісак та Ольга Стадник.

 

Семен МИХАЙЛИК

 

01 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів