Футбол на Закарпатті: «Севлюш» бере своє, а «Поляна» та МФА втрачають бали

Футбол на Закарпатті: «Севлюш» бере своє, а «Поляна» та МФА втрачають бали
У 10-му турі у вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу, окрім «Севлюша», який і надалі впевнено очолює турнірну таблицю, друга та третя команди («Поляна» та МФА), які йшли слідом Явтрачають залікові бали.

 

Саме в поєдинку у Вільхівцях між місцевим однойменним колективом та «Поляною» сталися зміни на третій сходинці. Господарі поля з перших хвилин були над вмотивовані  і вже на 6-й та 33-й хвилинах двічі засмучували гостей голами. В другій половині зустрічі Олександр Грицькевич робить результат зустрічі – 3:0 на користь «Вільхівців». Полянська команда спромоглася лише на гол престижу вже в компенсований арбітром час. Тож 3:1 перемога «Вільхівців», які піднімаються на третю сходинку в таблиці й починають «дихати в спину» полянській команді. (юнаки – 0:0)

Не менш змістовним видався матч в Мукачеві, де місцева «Мункач футбольна академія» приймала рахівські «Карпати». Лише два тижні тому команди зіграли в Рахові, де мукачівці зуміли  перемогти – 1:0. Тож в домашній зустрічі гості прагнули реваншу. Хоч у перші хвилини гра вийшла рівною, та вже на 18-й хвилині кращому бомбардиру рахівської команди вдався чудовий удар впритул зі стійкою воріт – 0:1. Та ще до перерви господарі поля зуміли зрівняти рахунок у матчі. Михайло Фляшко через центральну зону вивів на ударну позицію Олега Луціва, який не залишив стражу «Карпат» жодних шансів – 1:1. А початок другої половини також був за господарями, які затисли гостей біля власної карної зони, а прохід правим краєм Фляшка завершився вивіреною передачею на Іллю Дьякова, який вже пробивав у пусті ворота – 2:1. Мукачівці й надалі мали хороші шанси для того, щоб збільшити свою перевагу, та м’яч розминався з воротами «Карпат», а в одному епізоді виручила стійка. Далі ж оговталися гості, які скористалися помилкою воротаря МФА й зрівняли рахунок у матчі – 2:2. Уже в завершальні хвилини двобою дві хороші нагоди мали рахівчани, та надійно зіграв ворота господарів, який зумів парирувати удари футболістів «Карпат». Тож 2:2 бойова нічия. Матч юнацьких команд не відбувся через участь команди МФА в фіналі ДЮФЛУ першої ліги.

Хокейний рахунок був зафіксований у поєдинку між виноградівським «Севлюшем» та концівським «Витязем». Господарі швидко відкрили рахунок, далі подвоїли з пенальті перевагу проте вже за 10-ть хвилин «Витязь»скорочує відставання.  Але ще до перерви гравці «Севлюша» Юрій Чонка та Михайло Реплюк  роблять результат – 4:1. А на початку другої половини результат зустрічі став – 6:1 на користь чинного чемпіона – «Севлюша». Та, мабуть, дещо розслабившись за шість хвилин до завершення господарі дозволили досвідченому нападнику «Витязя» Руслану Соскиді реалізувати три свої нагоди й стати автором покеру. Тож – 6:4 перемога «Севлюша» (юнаки – 5:0).

Лише тиждень тому «Середнє» та іршавська «Бужора» зустрічалися в Середньому, а тепер знову зіграли матч на середнянському полі. Зробивши висновки, господарі відіграли цю зустріч значно краще й зуміли впевнено перемогти гостей з рахунком – 4:0 (юнаки – 3:1).

Турнірне становище: «Севлюш» - 19; «Поляна» - 14; «Вільхівці» - 12; МФА – 11; «Карпати» - 9; «Середнє», «Витязь» - 7; «Бужора» - 5.

Турнірне становище юнацьких команд: «Севлюш» - 21; МФА, «Витязь» - 15; «Середнє» - 12; «Карпати», «Бужора» - 9; «Поляна» - 4; «Вільхівці» - 1.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів