Жінкам на замітку: стильні робочі образи влітку

Жінкам на замітку: стильні робочі образи влітку
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Образи на роботу зі спідницями

Щоб створити цікавий діловий сет зверніться до популярної спідниці-олівець, яка є універсальним вибором для будь-якого типу фігури. Використовуйте в луці не тільки темні, але також і більш яскраві моделі, а також з принтом і доповнюйте представлену річ стильними сорочками або ж блузами.

Образи на роботу з брюками

Якщо ви хочете приховати недоліки своїх ніг, ви завжди можете звернутися до класичних прямих брюк чорного, білого, бежевого або ж більш яскравих відтінків. Поєднувати представлений предмет гардероба фахівці радять з сорочками або блузами, а також стильним взуттям на підборах. Приправити ансамбль цілком доречно жакетом.

Образи на роботу з джинсами

Якщо ваш робочий дрес-код дозволяє деякі вільності, придивіться до модних джинсів скінні, кльош або прямих класичних, які дуже вдало виглядатимуть з елегантними блузами, прикрашеними рюшами або воланами, а також стильним принтом.

Образи на роботу з сукнями

Влітку без сукні в гардеробі не обійтися. Ідеальною моделлю для робочих буднів вважається плаття-футляр, яке чудово сяде як на струнку витончену фігуру, так і більш пишну. Використовувати в парі з сукнею закриті туфлі-човники, сильні аксесуари, а також строгу каркасну сумку. Для холодної погоди прекрасним доповненням стане блейзер, жакет або кардиган.

При складанні модного літнього образу на роботу, не бійтеся використовувати в луці стильні яскраві акценти, які можуть розміщуватися на ремінці, взутті або на сумці. Цілком доречно і використання популярних принтів — клітинки, смужки, квіткового та анімалістичного візерунків.

Ukr.Media.

 

01 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів