Закарпатські пауерліфтери б’ють рекорди на чемпіонаті країни

Закарпатські пауерліфтери б’ють рекорди на чемпіонаті країни
У Коломиї завершився чемпіонат України з класичного жиму лежачи, в якому взяли участь 8 закарпатських пауерліфтерів. Найвагоміший медальний здобуток виявився в вихованців Андрія Федорішка, пауерліфтерів спортивного клубу УжНУ.

 

Як повідомляє сам наставник на своїй сторінці в соцмережі, Максиміліан Лабінський став чемпіоном України серед юніорів (U-23) у ваговій категорії до 105 кг з результатом 175 кг. Єлизавета Рижак виборола срібло серед жінок у віковій категорії до 47 кг, піднявши 67,5 кг, а Олександр Шляхта став срібним призером серед чоловіків у віковій категорії до 83 кг з результатом 197,5 кг, що є новим рекордом області.

Серед юнаків (U-18) три медалі здобули вихованці СОК Мукачівської ДЮСШ Руслан Меліков "срібло" і дві "бронзи" у Олександра Белка та Іллі Ковача (тренер Микола Красилинець). Серед ветеранів у віковій категорії. до 105 кг. переміг мукачівець Геннадій Чесаков, результат якого 180 кг є новим рекордом України у 2- й віковій групі, а у віковій категорії понад 120 кг чемпіоном став Ярослав Ситар з Перечинського району.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів