Ужгородські депутати погодили програму «Ужгород – місто, доступне для всіх» на 2020- 2024 роки

Ужгородські депутати погодили програму «Ужгород – місто, доступне для всіх» на 2020- 2024 роки
Програму «Ужгород – місто, доступне для всіх» на 2020- 2024 роки погодили сьогодні на сесії Ужгородської міської ради. Нагадаємо, напередодні документ розглянули і на черговому засіданні виконавчого комітету.

 

Програму підготовлено департаментом працi та соцiального захисту населення Ужгородської мiської ради спільно з міським комітетом із забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, департаментом міського господарства, управлінням містобудування та архітектури, управлінням державного архітектурно-будівельного контролю, громадськими організаціями міста. На її реалізацію передбачено протягом 2020-2024 років загалом 5 мільйонів гривень.

На виконання Програми заплановано підготувати загальний звіт про стан об’єктів міської інфраструктури щодо безперешкодного доступу для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, розробити, оприлюднити для публічного доступу та постійно оновлювати інтерактивну карту «Ужгород – місто, доступне для всіх», провести облаштування будівель, тротуарів з'їздами, пониженням бордюрів, нанести візуальну і тактильну розмітку та багато іншого.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів