Ужгородка Анастасія Сірмай здобула бронзу чемпіонату Європи серед студентів

Ужгородка Анастасія Сірмай здобула бронзу чемпіонату Європи серед студентів
Із 20-го по 27 липня в іспанському Мадриді проходив чемпіонат Європи з футболу серед студентських команд. Участь у жіночих змаганнях узяли 11 збірних вищих навчальних закладів із дев’яти країн.

 

У жіночому турнірі Україну представляла збірна Харківської державної академії фізичної культури, за яку виступала ужгородка Анастасія Сірмай (грає за харківський Житлобуд-2). У підсумку наші дівчата посіли третє місце.

На групповому етапі синьо-жовті обіграли представниць Норвегії (9:1), Франції (8:1), поступилися Німеччині (0:1), зіграли внічию зі Швейцарією (1:1) та здолали Іспанію (4:1). Посівши друге місце в секстеті, харків’янки в дуелі за бронзу взяли гору над французькою командою з університету Монпельє — 6:2.

Щодо інших новин жіночого футболу, то краща команда країни Житлобуд-1, за яку виступає мукачівка Надія Куніна, незабаром стартує у Лізі чемпіонів, де зіграє в одній групі з Спліт (Хорватія) (7 серпня), Беттамбур (Люксембург) (10 серпня), Мінськ (Білорусь) (13 черпня).

Ужгородська футболістка Поліна Мухлиніна перейшла у команду Вищої ліги "Ятрань" Берестівець (Уманьський район), яка минулий сезон завершила в середині турнірно їтаблиці (7 місце з 10).

lobda.at.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 липня 2019р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів