Київський коледж та донецький «Шахтар» стають володарями кубків турніру А.Гаваші на Закарпатті

Київський коледж та донецький «Шахтар» стають володарями кубків турніру А.Гаваші на Закарпатті
У неділю, 18 серпня в обласному центрі завершився 6-й міжнародний турнір з футболу серед дитячо-юнацьких команд на честь А.Гаваші.

 

У фінальному двобої серед команд вікової групи U-17 зійшлися представники столиці – київське «Динамо» та «ОК ім.І.Піддубного». Основний час гри переможця не виявив, а от у серії післяматчевих пенальті більш влучнішими стали вихованці олімпійського коледжу – 4:3, які й стали володарями кубка –красеня. У матчі за третє місце звитягу над «УФК-Дніпро» здобувають гравці донецького «Шахтаря U-16» – 1:0 й стають володарями бронзового кубка.

П’яте місце в колективу МФА (Мукачево), яке впевнено переграло столичну «Оболонь» – 3:0. Сьому сходинку в угорському дербі між кішвардською «Вардою» та ніредьхазьким «Спартакусом» здобуває «Варда» – 3:0. За 9-ту сходинку змагалися дві київські команди «Арсенал» та ДЮСШ-15. Саме ДЮСШ-15 перемагає в цьому дербі – 3:2.

У матчі аутсайдерів за 11-ту сходинку зійшлися дві закарпатські команди – ужгородський СДЮСШОР та ДЮФШ «Зінедін» (Ужгородський район). СДЮСШОР здобуває впевнену звитягу – 7:1.

А в змаганнях команд U-15 беззаперечним лідером стають вихованці донецького «Шахтаря», які в фіналі каменя на камені не залишили від однолітків з київського ОК ім.І.Піддубного, перегравши останніх з рахунком – 7:0. У поєдинку за бронзу з мінімальної перевагою – 1:0 юні гравці запорізького «Металурга» святкують вікторію над одеським «Чорноморцем». П’яту сходинку займає «Дніпро», яке перемагає львівські «Карпати» – 2:1.

Сьоме місце займає харківський «Металіст 1925», який переграє угорський «Спартакус» (Ніредьхаза) – 2:0. Дев’яте місце виборюють юнаки мукачівського МФА, які долають – 3:0 київську ДЮСШ-15.  У матчі за 11-те місце кішвардська «Варда» розгромила ужгородський СДЮСШОР – 7:0.

Переможців та призерів турніру нагороджували перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, голова обласної федерації футболу Іван Дуран, заступники голови ФФЗ Мирослав Щербей та Віктор Качур, а також тренер та гравець збірної України U-20, яка стала чемпіоном кубку світу Олександр Петраков та закарпатець Сергій Булеза.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів