Беріть на замітку: як зробити так, щоб сумка служила довше

Беріть на замітку: як зробити так, щоб сумка служила довше
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Не можна залишати сумку на підлозі

Вважається, що залишати сумку на підлозі — погана прикмета. Однак навіть якщо ви скептик і у жодні прикмети вірити не збираєтеся, до цього правила все одно варто прислухатися. Пояснення тут існує і більш раціональне. Річ у тім, що на підлозі (а вже тим більше на землі) знаходиться величезна кількість бруду і бактерій. Потрапивши на сумку, вони негативно впливають на матеріал, поступово руйнуючи його.

Не варто вішати сумку на гачок

Постійне перебування у підвішеному стані відбивається на ручках сумки. Вони витягуються і тріскаються, а кріплення слабшають, якщо сумка висить весь час, поки нею не користуються. Це може призвести до неприємних наслідків. Цілком достатньо того, що ця річ висить на плечі або на згині ліктя своєї господині. Прийшовши додому, аксесуар варто поставити на поличку.

Органайзер продовжить життя сумки

Комусь ця порада може здатися безглуздою, однак вона дійсно працює. Якщо всі дрібниці відправити в органайзер з відділами, то сумка буде захищена від можливих внутрішніх пошкоджень (вони часто виникають від дій гострими предметами). Ще одна перевага використання органайзера — підтримання форми сумки. Ну і, звичайно, у відділеннях завжди буде панувати суворий порядок.

Не чіпати сумку брудними руками

Багато в чому ця рекомендація стосується тих жінок, які намагаються схопити свою сумочку руками, які щойно були вкриті шаром крему. Бруд, що потрапив на матеріал може стати причиною його швидкого зносу.

Навіть сумці потрібен відпочинок

Якщо у жінки є лише одна сумка, то вона прийде у непридатність дуже швидко. Постійна експлуатація, часті забруднення та інтенсивні чищення швидко зруйнують навіть якісний матеріал — виріб буде вицвілим, потертим і непривабливим. Щоб улюблена сумка довше була у гарному стані, варто знайти їй гідну заміну.

Правильне зберігання

У той час, поки сумка знаходиться вдома і не використовується, її слід прибирати у шафу. Це захистить аксесуар від бруду, пилу та сонячних променів. При цьому пакувати сумку краще не у поліетиленовий пакет (він не пропускає повітря), а у текстильний мішечок або сумку.

Чим очистити плями

Забруднення на улюбленій сумці — це неприємність, яка може призвести до втрати зовнішнього вигляду виробу. Щоб вчасно виправити ситуацію, потрібно знати правила догляду і те, чим чистити певні типи плям. Харчові плями найпростіше усунути крейдою. Для цього потрібно рясно посипати забруднення крейдою і залишити на ніч. Вранці його достатньо протерти вологою тканиною. Відразу після появи жирної плями, це місце слід засипати кукурудзяним крохмалем. За кілька годин виріб можна прати. Якщо сумка забруднилася чорнилом, з цим допоможе впоратися ластик. Якщо сумка має неприємний запах, то повністю усунути його допоможе сода. Для цього на добу у сумку слід поставити відкриту пачку.

 

21 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів