Жінки, беріть на замітку: як правильно зберігати косметику?

 

Для косметичних minimalists

Якщо ваша колекція косметики складається з менш ніж десяти продуктів, вітаємо — ви косметичний мінімаліст, і вам буде легко все організувати. Невеликі колекції найкраще зберігати в одній шухлядці або коробці, щоб завжди всі ваші продукти були перед очима, інформує Ukr.Media.

Для косметичних максималістів

Якщо ваш туалетний столик видає вашу одержимість тисячами пензликами і баночками, то радимо вам купити органайзер для косметики і зберігати все найбільш потрібне там. Інше сховайте або в ящик, або в зручну косметичку, щоб воно не захламляло ваш простір і ви не витрачали дорогоцінний час на пошук потрібного продукту.

До речі, періодично перевіряйте терміни зберігання косметики, щоб позбавлятися від зіпсованих косметичних засобів, які тільки даремно займають час.

Де зберігати косметику

Краща температура для зберігання ваших продуктів — кімнатна. Уникайте впливу прямих сонячних променів, тому що вони можуть зруйнувати активні інгредієнти у ваших продуктах і прискорити процес зношування. Захистіть ці засоби, зберігаючи їх в шафах і ящиках.

Деякі продукти працюють краще якщо зберігати їх при прохолодній температурі. Звільніть місце в холодильнику для засобів для догляду за шкірою, які містять ретинол, або вітамін С, холод сповільнить процес їх старіння і зношування. Те ж стосується, в принципі, і помад, і лаку для нігтів.

Ні в якому разі не зберігайте косметику у ванній кімнаті, тому що пар, що осідає на ваших засобах може призвести до появи цвілі. Це стосується не тільки косметики, але і засобів для догляду: солі для ванн, цукрових скрабів та інших продуктів, які не можна щільно і герметично закрити. Намагайтеся не тримати інструменти для макіяжу, кисті і б'юті-блендери у цій області, тому що це живильне середовище для мікробів.

Правило помади

Стара шкатулка для коштовностей може стати відмінним місцем для зберігання помад. А тепер переходимо до головного трюку — щоб не витягувати кожну в пошуках потрібного відтінку, бережіть їх кольоровою міткою вгору, і будете відразу бачити всі кольори своєї колекції.

Відокремте кисті

Найпростіший спосіб зберігання ваших кистей — помістити їх в скляну банку, або чашку, або навіть гарний свічник. Бережіть їх пензлем вгору (що очевидно), і переконайтеся, що тримаєте їх подалі від ваших засобів для макіяжу, щоб вони не припадали пилом і не забруднилися так швидко.

Б'юті-холодильник: навіщо він потрібен і що в ньому зберігати

Б'юті-холодильник підкорює Instagram, все частіше його можна побачити у зірок, інфлюенсерів і звичайних дівчат. Розбираємося, навіщо він потрібен і яку косметику в ньому зберігати.

У 2018 році всі збожеволіли на організації та зберіганні — чималу роль в цьому зіграла Марі Кондо і її системи, про які ви напевно чули. Манія організації пробралася і на б'юті-полички. Сьогодні все повинно мати своє місце і при цьому симпатично виглядати. У компанію нашим елегантно організованим полкам у ванній з декоративною косметикою і косметикою для догляду додався і міні-холодильник. Звичайно, ви можете (і напевно так робите) зберігати косметику в великому холодильнику для продуктів.

Але що ж зберігати в б'юті-холодильнику? Насправді не тільки те, що добре виглядає в соцмережах. У нього можна покласти дійсно багато косметичних продуктів.

Інструменти для масажу обличчя

Якщо ви використовуєте нефритовий ролер або гуа-ша, то їм саме місце в косметичному холодильнику. Коли поверхня у цих інструментів прохолодна, то це сприяє лімфодренажу і зменшує набряклість, а також підсилює кровообіг, роблячи шкіру сяючою і рум'яною.

Тканинні маски і патчі

Холодні тканинні маски — справжні ліки проти похмілля. Миттєво освіжають, підтягують, зволожують і знімають набряки. Також можете покласти в холодильник свої патчі під очі. Коли вони прохолодні, шкіра наче видихає і каже «дякую!».

Денні креми

Якщо зберігати денні креми в холодильнику, то це підвищує їх ефективність. Зменшується набряклість, зміцнюються судини і звужуються пори.

Косметика з вітаміном С

Сироватки, лосьйони або креми, в складі яких є вітамін С, повинні відправлятися в прохолоду. Кімнатна температура окисляє і руйнує вітамін, роблячи продукт для догляду неефективним.

Зволожуючі спреї з термальною водою

Спреї, які ви використовуєте для освіження або закріплення макіяжу, будуть працювати ще краще. Особливо приємно використовувати прохолодні спреї влітку.

Косметика з пробіотиками та без консервантів

Живі пробіотики, які входять до складу косметики для догляду, повинні міститися в прохолоді, щоб продовжити життя бактерій. Крім того, більшість натуральних косметичних продуктів без консервантів, проживуть довше в холодильнику.

Натуральна косметика

Якщо у вас залишився крем після поїздки на море, сміливо відправляйте його в холодильник. Прохолода сповільнить руйнування інгредієнтів, які блокують ультрафіолет, і крем доживе до наступної відпустки. Але це не відноситься до всіх продуктів з SPF, так що читайте умови зберігання на упаковці.

Лак для нігтів

Поки точаться суперечки щодо того, чи варто зберігати парфуми в холодильнику (у експертів різні думки стосовно цього питання), можете сміливо ставити в нього лаки для нігтів. Навіщо? Це буде підтримувати стабільність формули, запобігаючи розшарування і окислення.

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів