ФК «Ужгород» знову вдома перемагає!

ФК «Ужгород» знову вдома перемагає!
У 14-му турі чемпіонату України з футболу «Ужгород» у рідних стінах приймав «Калуш». До цього матчу калушани випереджали нашу команду в турнірнірній таблиці, тож закарпатській команді вкрай потрібно було перемагати, щоб просуватися в турнірній таблиці далі.

 

Матч вийшов доволі складним, команди досить обережно діяли і лише на 35-й хвилині господарі отримали нагоду й сповна нею скористалися - Артем Корольчук зумів витиснути максимум і вдало замкнув передачу партнерів, відкривши рахунок у цьому матчі.

Далі господарі свідомо віддали ініціативу гостям, сподіваючися на швидкі контратаки.

Друга половина матчу пройшла за переваги «Калуша», та витиснути з цього результат, завдяки вмілим діям господарів у лінії захисту команді з Івано-Франківщини не вдалося. Господарі відповідали гострими контратаками та не виходило в  завершальній фазі атаки.

Тож гол Корольчука став єдиним, який і вирішив долю цього матчу – 1:0 на користь ФК «Ужгород». Завдяки цій перемозі «Ужгород» піднімається з 7 на 5-у сходинку в турнірній таблиці.

Наступні три тури закарпатці зіграють на виїзді з хмельницьким «Поділлям», рівненським «Вересом» та «Чайкою» з Петропавлівської Борщагівки. 27 жовтня «Ужгород» у рідних стінах прийматиме лідера вінницьку «Ниву».

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів