В Ужгороді пройшла 70 ювілейна Cпартакіада серед студентів УжНУ

В Ужгороді пройшла 70 ювілейна Cпартакіада серед студентів УжНУ
У вівторок, 8 вересня, розпочалася 70 ювілейна Спартакіада серед студентів УжНУ. Розпочали спартакіаду, вже за традицією, легкоатлетичним кросом, для дівчат – 500 метрів, для хлопців – 1 кілометр.

 

«Приємно, що в незважаючи на різні часи та обставини спартакіада була, є і буде. Вона залишається доброю традицією нашого університету. 70 років – це поважний термін для такого спортивного заходу, який об’єднує студентів різних факультетів та спеціальностей» - зазначив декан факультету здоровя та фізичного виховання Іван Миронюк. 

За результатами, на відстані 500 метрів перше місце отримала студентка факультету інформаційних технологій  Даніела Арендаренко, друге місце -  студентка факультету здоров'я та фізичного виховання Едіта Ковач  та третє місце – студентка факультету здоров'я та фізичного виховання Мирослава Цап. 

 На відстані 1000 метрів переможцем став студент факультету здоров'я та фізичного виховання Павло Клим, друге місце здобув студент цього ж факультету Андрій  Далекорей, третє  місце виборов студент факультету історії та міжнародних відносин Ярослав Ільков. 

Нагородили переможців проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король, декан факультету здоров'я та фізичного виховання Іван Миронюк та завідувач кафедри фізичного виховання Іван Маріонда.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів