Беріть на замітку: як користуватися червоною помадою, щоб це не виглядало вульгарно

Беріть на замітку: як користуватися червоною помадою, щоб це не виглядало вульгарно
Жінки, зберігайте.

 

Спирайтеся на кольоротип

Саме від кольоротипу відштовхуються всі стилісти, при виборі одягу і макіяжу. Тому немає нічого дивного в тому, щоб і відтінок помади підбирався під нього. Якщо ви володарка «теплого» кольоротипу, то і вибирайте помаду в теплих, яскравих тонах, «холодна» зовнішність вимагає більш стриманої і спокійної палітри.

Контролюйте об'єм губ

Червона помада легко дозволяє візуально грати з розміром губ. Якщо вам здається, що губи не занадто пухкі і об'ємні, то віддайте перевагу світлим тонам червоної помади, оскільки, чим темніший колір, тим ще меншими будуть виглядати уста. Проте не перестарайтеся, якщо природа нагородила вас природним об'ємом, то не варто намагатися виділити губи ще більше, з боку це виглядатиме вульгарно.

Малюйте «бантик» акуратно

Виїмку на верхній губі називають по-різному: «бантик», «дуга Купідона» і т. д. Оскільки саме ця частина губ є найпривабливішою, дівчата часто люблять робити на ній акцент, і червона помада в цьому випадку підходить як не можна краще. Проте прекрасна половина людства часто «перегинає палицю» і вимальовує дугу занадто глибоко, із-за чого губи відразу втрачають природний вигляд. Не робіть так ні в якому разі.

Використовуйте стійку помаду

Якщо ви знаєте, що вам належить довгий громадський захід то, швидше за все вам доведеться перекусити або випити там ковток шампанського. Це означає, що контур губ виявиться «з'їденим» і виглядатиме неохайно і зухвало. Захистити вас від цього зможе стійка якісна косметика.

Вибирайте один акцент

Всі візажисти в один голос стверджують, що більше одного (в окремих випадках двох) акценту у макіяжі, зроблять ваш образ безглуздим і вульгарним. Саме тому такий самостійний і активний елемент макіяжу, як червона помада потрібно поєднувати з максимально нейтральною косметикою, інакше ви ризикуєте виглядати матрьошкою. Кращим рішенням будуть світлі персикові рум'яна і тонкі класичні стрілки.

Прислухайтеся до рекомендацій, представлених вище, і червона помада неодмінно стане частим і вдалим елементом вашого повсякденного життя і мейкапу.

Джерело: Укрмедіа

 

19 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів