«Минай» перемагає, а «Ужгород» зазнає фіаско

«Минай» перемагає, а «Ужгород» зазнає фіаско
Після поразки у Горішніх Плавнях та першої домашньої нічиї «Минай» у 14 турі знову подарував своїм вболівальникам свято. Закарпатці обіграли серйозного та міцного суперника – «Авангард» з Краматорська. Після бойової нульової нічиї у першому таймі  Василь Кобін зробив певну перестановку у ігровій схемі і це принесло результат – забили гравці, які вийшли на заміну – Маїк та Араужо. Перший тайм вийшов доволі оптимістичним для минайців, та відкрити рахунок вони не зуміли. У другому таймі «минайці» також  постійно тиснули на ворота суперника, але бракувало останнього точного удару. Господарі суттєво збільшили темп у грі і захисники суперника не завжди встигали за діями закарпатської команди.

 

Так, на 53-ій хвилині все той же Гегедош міг відкривати рахунок, але цього разу після його класного удару метрів з 20-ти йому завадила хрестовина.А далі були заміни від Василя Кобіна, які і зіграли ключову роль у матчі. Він випустив на поле Олега Маїка, чим збільшив атакуючу міць команди і це збільшило тиск на захисників суперника. Плюс Маїк форвард високий і це давало змогу боротися на другому поверсі.  Подібний тиск дав результат – команда забила з кутового. Нурієв подав, м’яч у штрафній відбився від землі, а на підборі Олег був тут як тут – 1:0.

 

За таких обставин «Авангард» змушений був більш розкритися, а «Минай» тільки цього і чекав. На емоційному підйомі ми ринулися в атаку і моменти у нас почали виникати досить часто. Закріпити перевагу допоміг ще один гравець, який підсилив гру команди із лавки запасних – Енріке Араужо. Він вдало зіграв на добиванні після прострілу Стасюка та удару головою Нурієва – 2:0. Ці три очки допомогли закарпатцям увійти в 5-ку кращих. Тепер «Минай» всього на 1 заліковий пункт відстає від лідируючого місця у Першій лізі. Наступний свій матч, який стане заключним у Першому колі, «Минай» проведе на виїзді, 26 жовтня, з луцькою «Волинню».

 

А от «Ужгород» вкрай невдало провів свій виїзний матч у другій лізі з рівненським «Вересом». Вже в першому матчі ужгородці пропустили три голи у власну сітку воріт, та, навіть, залишилися в меншості. Та невдовзі арбітр вирівняв склади команд, коли за друге попередження поле залишив гравець «Вереса». Підопічні Василя Варги мали кілька нагод, однак, не змогли провести гол-престижу, тож «Ужгород» терпить поразку й повертається на 7-у сходинку в турнірній таблиці.

Uzhgorod.net.ua

 

20 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів