В Ужгороді - Всеукраїнський турнір із кіокушинкай карате серед юніорів

В Ужгороді - Всеукраїнський турнір із кіокушинкай карате серед юніорів
Усеукраїнський турнір із кіокушинкай карате серед юніорів триває сьогодні в Ужгороді, у спорткомплексі “Юність”. Такі змагання проводять у нашому місті вже водинадцяте. Понад 480 учасників віком від 9 до 18 років приїхали на турнір із різних куточків України. Зокрема, Закарпаття представляють 5 команд: дві з Ужгорода, дві з Мукачева та одна з Перечина.

 

На офіційному відкритті змагань вітання від міського голови Ужгорода Богдана Андріїва передав його заступник Василь Гомонай, подякував членам організаційного комітету й тренерам за щоденну роботу на благо спортивного виховання дітей та юнацтва. Також Василь Васильович подякував тренерам, дітям за пропагування здорового способу життя, побажав усім учасникам приємного перебування в Ужгороді, а ще - завжди вірити в свої сили, натхненно йти до нових перемог.

Начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Віталій Ерфан побажав учасникам легкого старту й переможного фінішу. Настанови юним спортсменам дали й голова відокремленого підрозділу “Національна федерація кіокушинкай карате України” в Закарпатській області Василь Гіді, віцепрезидент Національної федерації кіокушинкай карате України, головний суддя змагань Олександр Король. Відтак, перейшли до поєдинків.

Сьогодні у "Юності" розпочався ще один турнір - чемпіонат України з самбо серед кадетів. Крім того, завтра у залах цього спорткомплексу змагатимуться юні краяни 6-7 років - на Кубку Закарпатської області з кіокушинкай карате “Закарпатське ведмежа”.

Джерело: пресслужба Ужгородської міської ради

 

26 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів