Як на Закарпатті облаштовують "святі" місця для відпочинку туристів

Як на Закарпатті облаштовують "святі" місця для відпочинку туристів
Останнім часом ДП «Рахівське ЛДГ» посилено працює в напрямку рекреації та туризму. Тільки за цей рік з`явилося 2 великих рекреаційних пункти, до цього часу діяло 5, крім цього у кожному з 7 лісництв постійно до послуг відпочивальників функціонують також малі зони відпочинку – це столики, лавочки, місця для розведення вогню та збору сміття тощо, їх налічується 34.

 

Одним із «найсвіжіших» творінь лісівників під керівництвом Івана Осташа став пункт відпочинку у Білотисянському лісництві в урочищі «Лєшул» - «Богунякова вода».

Працівники лісництва справилися зі всім на «відмінно» й минулого тижня презентували зразково-показовий пункт людям. Тут встановлено велику альтанку, де одночасно можуть відпочивати понад два десятки людей, виклали природним каменемем два джерела питної води, мангал, місця для збору сміття (в тому числі і пакети для роздільного збору сміття), туалет, облаштували доріжки, провели озеленення місця відпочинку в кількості 25 саджанців різних декоративних порід дерев, встановили інформаційні стенди, при в’їзді зробили еко-автостоянку. В заході прийняв участь та освятив джерело місцевий священник Микола Годинко.

Так вимогливість та прагнення людей до комфортного відпочинку обернулися позитивом для відпочивальників та місцевих жителів, а для лісівників стала викликом робити лісові зони відпочинку комфортнішими та привабливішими.

Залишається сподіватися, що його відвідувачі будуть бережливо ставитися до цього вже громадського надбання. До речі, лісівники спеціально для відпочивальників заготовляють дрова, які дають безкоштовно, інформує прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів