Зберігайте: 10 щоденних beauty-звичок для розкішного волосся

Зберігайте: 10 щоденних beauty-звичок для розкішного волосся
Корисна інформація для жінок.

 

Дівчата з розкішним волоссям за можливістю уникають термічного впливу

Високі температури фенів і плойок випаровують вологу з волосся, роблячи його сухим, ламким і млявим. Саме тому голлівудські стилісти рекомендують частіше давати волоссю висихати природним способом, а якщо і сушити їх феном або завивати плойкою, то обов'язково наносити термозахист. Проте в умовах постійного цейтноту, без фену і стайлера ніяк не обійтися, тому вибирай засоби, які піклуються про стан твоїх локонів.

Дівчата з розкішним волоссям сплять на шовковій постільній білизні

Так, можливо, покупка постільної білизни з шовку не входила в твої найближчі плани, але ми радимо придбати хоча наволочку. Все тому, що тільки гладенька шовкова тканина при терті з кутикулою волосся, не травмує її, а, навпаки, згладжує. З такою наволочкою пасма, що вранці стирчать у різні боки, залишаться лише у кошмарних снах.

Дівчата з розкішним волоссям підтримують чистоту волосся

Скільки б не співали дифірамби ковошингу (миття волосся одним лише кондиціонером), якісний шампунь тобі не завадить. Мити голову потрібно за необхідністю, навіть якщо вона є щодня. Надавай перевагу безсульфатним шампуням. Вони менше вимивають колір фарбованого волосся, зволожують його і надають здоровий блиск. Ще кілька порад! Якщо ти живеш у великому місті, де в атмосферу викидається велика кількість вихлопних газів і смогу, мий голову кожен день. Якщо ж в більш сприятливій екологічній зоні або сухому кліматі — через день.

Дівчата з розкішним волоссям не ігнорують етап зволоження

Шкіра голови потребує зволоження так само, як і шкіра обличчя. Особливо якщо твоя мета відростити довге волосся і зробити його міцним. Візьми за правило користуватися кондиціонером щоразу, коли миєш голову. А раз-два в тиждень роби живильну маску, причому наноси її не на хвилину, а на 10, як зазначено на упаковці. Навіть якщо ти не збираєшся робити укладку феном, все одно нанеси на волосся невелику кількість олії або спрею. Це попередить виникнення посічених кінчиків, зробить волосся більш блискучим і слухняним.

Дівчата з розкішним волоссям використовують продукти однієї лінійки

Щоб відчути ефект крему для обличчя, потрібно дати йому час — щонайменше, 28 днів. Це стосується і волосся — йому теж потрібен певний період, щоб звикнути до нового догляду і зрозуміти, чи підходить він. Правда, на відміну від шкіри, волосся не може звикнути до тих чи інших компонентів, тому знайшовши комбінацію, що працює саме для твоїх локонів, не покидай її.

Дівчата з розкішним волоссям повноцінно харчуються

Звернути увагу на свій раціон особливо потрібно тим дівчатам, які вічно сидять на дієтах і скаржаться на підвищене випадання волосся. Вирішити цю проблему, а також проблему сухості і ламкості можна, якщо їсти побільше продуктів з вмістом цинку, заліза, поліненасичених жирних кислот: морську рибу, горіхи, нежирне м'ясо, яйця.

Дівчата з розкішним волоссям приймають вітаміни

Навіть якщо твій раціон складається з правильних і корисних продуктів, додатково підтримати красу свого волосся, нігтів і шкіри все ж варто. Але не треба сподіватися на негайний результат. Приймай БАД не менше місяця, щоб переконатися в його дієвості на власному волоссі.

Дівчата з розкішним волоссям зміцнюють коріння

Зробити це можна за допомогою спеціальних тоніків і сироваток, які наносяться на шкіру голови. Вони дозволяють заспокоїти шкіру голови, наситити цибулину корисними речовинами, зупинити випадання, позбутися лупи і пришвидшити ріст волосся.

Дівчата з розкішним волоссям правильно розчісуються

По-перше, в цьому делікатному процесі не повинно бути ривків і насильного розчісування заплутаних пасм, інакше залишиш їх на гребінці. По-друге, зверни увагу на сам гребінець: для особливо заплутаних випадків підійдуть дерев'яні гребінці з широкими зубцями, а для кучерявого і неслухняного — гребінці на зразок легендарної Tangle Teezer. І запам'ятай головне правило: розчісуватися потрібно від кінчиків, поступово наближаючись до коріння, а не навпаки.

Дівчата з розкішним волоссям миють його прохолодною водою

Контакт надмірно гарячої води з волоссям робить їх тьмяними і позбавляє об'єму, до якого зараз прагнуть чи не всі. Тому постарайся вибрати оптимальну температуру під час миття, а ополіскувати волосся потрібно максимально прохолодною водою. Цей нехитрий прийом допомагає пригладити волосся, що робить локони більш блискучими, живими і довше зберігає їх свіжий вигляд.

Джерело: Ukr.Media

 

05 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів