Молодь Ужгорода ознайомили з програмою Британської ради «Активні громадяни»

Молодь Ужгорода ознайомили з програмою Британської ради «Активні громадяни»
Начальник управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Ольга Василиндра та громадський активіст Микола Яцков ознайомили напередодні молодь Ужгорода з програмою Британської ради «Активні громадяни» у сфері координації проєктів соціальної дії та проєктом рішення «Про проведення конкурсу соціальних молодіжних проєктів».

 

Як було поінформовано, під час перемовин представників Ужгородської міської ради з керівником програми «Активні громадяни» Британської ради в Україні Олександрою Білязе досягнуто домовленості про участь Ужгорода в цьому проєкті та налагодження співпраці в сфері соціальної активності.

Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради у рамках програми «Молодь міста Ужгород» вже підготувало проект рішення виконавчого комітету «Про проведення конкурсу соціальних молодіжних проєктів», де детально описано процедуру участі молоді міста та молодіжних громадських організацій у конкурсі.

У презентації конкурсу соціальних молодіжних проєктів взяли участь представники Закарпатського обласного товариства осіб з інвалідністю, громадської організації «Наше місто – рідний дім», студентського простору ГО «Аура Академіка», Закарпатської молодіжної ради.

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, в Україні працює з 2014 року. За цей час реалізовано понад 1050 проєктів соціальної дії, які охоплюють теми розвитку громад, інклюзії, безпеки, мистецтва, неформальної освіти, міжкультурних та діалогових ініціатив тощо.

Прес-служба Ужгородської міськради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів