ФК «Ужгород» програє аутсайдеру

ФК «Ужгород» програє аутсайдеру
У 20-му турі чемпіонату України з футболу у другій лізі ФК «Ужгород» зустрічався на виїзді з київським «Оболонь-Бровар 2». У «Оболоні-Бровар 2» виступають молоді гравці, які собі пробивають шлях до першої команди, тож, звісно, хочуть себе проявити з найкращого боку.

 

В матчі з «Ужгородом» у них це вдалося блискуче. Вже на третій хивлині матчу ужгородці дозволили супернику відкрити рахунок у матчі – Євген Шевченко точно поцілив у кут воріт – 1:0.

Ще через 9-ть хвилин ужгородці пропускають вдруге, цього разу фатальної помилки припустився оборонець закарпатців Степан Федак, поперечна передача якого стала подарунком для гравця суперника. Денис Островський перехопив мяч віддав партнеру, той знову покотив на Дениса, який вже залишив стража ужгородських воріт ні з чим – 2:0. 

Та, як виявилося і це ще був не кінець, спантеличені двома пропущеними мячами підопічні Василя Варги, дозволили супернику на початку другого тайму забити третій мяч – цього разу помилився М.Готра. Лише на 59-й хвилині «Ужгород» спромігся на відповідь, однак удар від Русина вийшов неточним. А господарі поставили ще й потужну крапку в поєдинку, провівши четвертий гол у ворота закарпатців.   

Тож прикра поразка, яка вже, до слова, є пятою поспіль невдачею для ФК «Ужгорода». Цей невдалий шлейф призвів до того, що «Ужгород» опустився на 8-му сходинку з 19-ма очками і лише на три бали випереджає аутсайдера – «Оболонь-Бровар 2».

Наступний матч закарпатці зіграють 16 листопада вдома проти одного з лідерів – тернопільської «Ниви». Що ж достойний суперник для того, щоб реабілітуватися перед власними уболівальниками…

ФК «Оболонь Бровар-2» (Буча) – ФК «Ужгород» – 4:0

Голи: Євген Шевченко 3 хв. Денис Островський 12, 74 хв., Богдан Покойовий 49 хв. – ФК «Оболонь Бровар-2».

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів