У третьому турі УФЛ лідери балів не втрачають

У третьому турі УФЛ лідери балів не втрачають
Тур у зоні Другої ліги (Суперлізі) виявився досить цікавим. Фаворити виграли свої ігри, а ще після цього туру до них несподівано приєдналося «Худльово».

 

Продовжує перемагати «Беркут» та «Ужнет». Так, команда з Мукачева у перший день туру, у п’ятницю, змогла розібратися з «Вопаком». У першому таймі була нічия, а ось у другому «Беркут» переграв свого суперника. І так, Рацин знову забив - 4:2 (Бако, Мкртичан, Рацин, автогол – Коштура-2). Три з трьох і у «Ужнета». «Уж» хоч і дав бій минулорічним чемпіонам, але у підсумку поступився 3:7 (Сегедій, Мицак, Борисенко - Мирончук-3, Боїшко, Білан, Чедрик-2).

Отямилася після поразки у минулому турі «Медея» - і всуху переграла «Патріотів» - 4:0 (Микула, Слюсар, Дзьоба, Роботишин). Доволі цікавою вийшла битва між «Худльовим» та «Юніповим». Останні успішно розпочали гру, вели 0:2 та 1:3, але у підсумку все одно програли 5:3 (Мєдвєдєв-2, Баркасі, Мадяр, Лащо – Чухта, Івано, Врабець). Таким чином, «Ужнет» та «Беркут» йдуть без втрат, але у перших – на два голи більше і саме вони очолили турнірну таблицю.

3-ий тур у Вищій лізі вийшов доволі результативним. За 4 зустрічі команди забили аж 35 голів. Лідер групи «Чокі» продовжив свою переможну ходу і переміг вже у третій грі поспіль – вони здолали «Тімвір» з рахунком 6:2 (Мартинич-2, Лукіяник, Кривка, Негреш-2 – Антошин, Балажинець). А ось інший лідер, «Коритняни», свою гру програв. Пропустивши від «Камяниці» у перші 14 хвилин 5 голів, вони вже не змогли вирівняти поєдинок - і програли 4:7 (Чобаль, Маковецький, Папканинець-2 – Блага-2, Нанинець-2, Сегедій, Когутка, Опаленик). Другу свою гру поспіль не виграє «Трактор» - їх «проштормив» «Штурм» 2:5 (Петухов, Шкорка - Міклош-2, Машіка, Клочанко, Бобик). Для цієї команди це були перші очки в цьому сезоні УФЛ. 

Здобув свою першу перемогу і «Дюшес». У рівній грі з «Епіцентром» вони забили на гол більше – 5:4 (Гальчак, Козуб, Роля, Семків, Зуб - Турега-3, Джуджук). На гол більше забили у Першій лізі. Рекорд результативності встановив «Лугош».Вони розбили «Зінедін» з розгромним рахунком 12:2. Що цікаво, Грицькевич та Яхимець на двох забили 11 голів (Грицькевич – 6, Яхимець – 5, Сагайдак – Мигалин, Томашовські). ?? Не втрачає очок і «Зіна». Хоч і «Ужнет+» попсував їм нерви: була рівна гра, команди йшли гол в гол, але все ж кращими виявилася саме «Зіна» - 4:3 (Дебич, Зінчук, Полянський, автогол – Скрипніков, Нодь, Балуєв). ?? Продовжує погоню за ними «Сторожниця» - змогли переграти «Октаву» 6:3 (Маряш – 3, Костик, А. Курта, автогол - Степанов, Балог, Басараба). А ось «Будівельник» несподівано програв – міжгірському «Шипоту» з рахунком 5:1 (Мушка-2, Бирак-2, Кривка – Ковач). У Другій лізі найгучнішою перемогою відзначилася «Імперія» - вони розтрощили «ОК ДЮСШ ФСТ Україну» з рахунком 8:1 (Антал-2, Курта, Климпуш-3, Софілканич, Стойка – Пауш). У останніх, між іншим, 21 пропущений гол у третьому їх поєдинку…

Проте якщо результат «Імперії» не здивував, то поразка лідера, «КС Ужгорода», - однозначно. Вони програли «Гермесу» з мінімальним рахунком 1:2, пропустивши двічі в середині тайму (Велікс – Гресько-2). Поступилися у цьому турі і дві баранинські команди. «Брама» - «Турбогазу» 3:4 (Мацко, Качур, Пальок – Лукач-2, Ганусин, Дербаль), а «Баранинці» не були кращими в районному дербі – поступилися «Вовковому» 5:3 (Лютнянський, І, Повхан-2, Обдирко, Макаров – Зубанич, Шалаха, Бабич)

Пресслужба УФЛ

 

25 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів