Фестиваль ігрових програм «Грайлик – 2019» стартував в Ужгородському інституті культури та мистецтв

Фестиваль ігрових програм «Грайлик – 2019» стартував в Ужгородському інституті культури та мистецтв
Традиційний, уже 18-й, обласний фестиваль ігрових програм «Грайлик – 2019» стартував сьогодні в Ужгородському інституті культури та мистецтв. До участі цьогоріч долучилися колективи з 12 районів Закарпаття.

 

Мета фесту – виявлення талановитих сценаристів, режисерів і ведучих ігрових програм, інтелектуальне та творче збагачення, налагодження контактів між організаторами дозвілля.

На відкритті фестивалю учасників привітав і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв: “Тішить змога починати робочий день із приємного. Такі заходи дуже потрібні, адже допомагають дітям розвиватися творчо та різносторонньо”.

Директорка Інституту культури та Мистецтв Наталія Шетеля зазначила, що на фестиваль завітали й колишні випускники цього навчального закладу, які привчають до творчості вже своїх вихованців.

Казки, різноманітні ігри та яскравих героїв представили на сцені. Першим виступив театральний колектив «Експромт» Ужгородської дитячої школи мистецтв. Майстер-клас показали вихованці Ужгородського інституту культури та мистецтв. Уже о 15.00 нагородять переможців фестивалів «Грайлик – 2019».

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів