4 поради від «Євродиван» (Softa), як підбирати ліжко-диван

4 поради від «Євродиван» (Softa), як підбирати ліжко-диван
Без дивана неможливо уявити жодну вітальню. Він створює максимальний затишок і комфорт. А ще це чудове спальне місце не тільки для гостей, а й для господарів дому. Адже не кожен собі може дозволити поставити повноцінне ліжко. Його заміною стане диван, тільки з наявністю механізму трансформації.

 

Залишилось лише серед представленого асортименту вибрати якісне ліжко-диван, яке забезпечить комфортом гостей і господарів. Щоб не наробити дурниць, інтернет-магазин «Євродиван» (Softa) зібрав декілька порад. 

На які критерії звертайте увагу при виборі диванів-трансформерів?

Система розкладання

Це один з найголовніших пунктів, від яких залежить комфорт. Ви повинні вибрати надійні та прості у використанні моделі. Щоб не помилитися, дайте відповіді на такі запитання:

  • Плануєте розкладати диван кожного дня чи це гостьовий варіант. 
  • Спальне місце організовуєте для дитини чи дорослого. 
  • Зверніть увагу на покриття підлоги. При розкладанні дивани не повинні дряпати покриття.

Серед найпопулярніших варіантів механізмів варто виділити «Французьку» чи Американську розкладачку», «Єврокнижку», «Дельфін», «Акордеон». Кожен з них має свої переваги та недоліки, тому будьте уважними.

Каркас

Від використаного матеріалу залежить термін служби меблів.

  • ДСП – найдешевший матеріал. Зрозуміло, що і термін служби тут найменший. Такі дивани купуйте лише для дачі, де буваєте досить рідко. Для щоденного використання не зовсім підходять.
  • Дерево – хороший та надійний матеріал. Тільки потрібно вибрати якісну деревину, яка була правильно оброблена. Тому довіряйте перевіреним виробникам.
  • Метал коштує дорого, але каркас виходить надійним. 

Наповнювач

Для щоденного використання шукайте основу з ортопедичним ефектом. Від цього залежить не тільки якість сну, а й стан здоров’я. 

Найчастіше тут використовують пружинний блок в комбінації з іншими матеріалами. Пружини оптимально підтримують тіло людини, а додаткові матеріали забезпечують комфорт.

Оскільки ви плануєте користуватись диваном постійно, відмовтесь від поролону. Він швидко втрачає форму і на поверхні з’являються вм’ятини. Що стосується інших матеріалів, латекс, пінополіуретан, войлок краще підходять.

Оббивка

Матеріал повинен бути одночасно красивим та міцним. Ви ж не хочете, щоб через рік користування поверхня втратила зовнішній вигляд.

  • Натуральна шкіра виглядає красиво, але в плані користування додає клопотів. Постільна білизна буде постійно зісковзувати. Тому на такому дивані буде зручно спати лише гостям одну ніч.
  • Флок вважається бюджетною тканиною, тому при постійному використанні швидко втратить привабливість.
  • Гобелен та жакард коштують дорожче, тому й більш стійкі до витирання. Тканина навіть через кілька років збереже свою привабливість. За нею лише потрібно правильно доглядати.

Крім цих факторів варто ще пам’ятати про розмір дивану. Враховуйте не лише загальні параметри, а ще й габарити в розкладеному стані. Інші меблі не повинні заважати і ще має залишитись вільне місце для проходу. Тому перед покупкою все заміряйте.

Подарувати комфортний відпочинок і не пожертвувати зайвими сантиметрами кімнати можливо. Просто виберіть якісне ліжко-диван, користуючись порадами інтернет-магазину «Євродиван» (Softa).

 

02 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів