МФА U-15 – срібний призер «Галицької зими-2020»

МФА U-15 – срібний призер «Галицької зими-2020»
Дві команди мукачівської футбольної U-15 успішно виступили на традиційному міжнародному футбольному турнірі у Львові «Галицька зима-2020».

 

Перша команда академії під орудою Івана Фізера у своїй групі не мала жодних проблем із своїми конкурентами. По-черзі здолали з однаковим рахунком – 1:0 однолітків місцевих «Карпат» та польський «Малець». А в заключному матчі групового етапу розгромили ще один польський колектив – 8:0.

Далі ж наші закарпатці вийшли у фінал, де за почесний трофей змагалися з командою ДЮСШ-4 (Щасливе). Матч завершився нічиєю – 1:1. У складі МФА автором м’яча став Гордій Бабенко. Проте, згідно з регламентом турніру, переможець визначався за додатковими показниками. Тож, лише завдяки кращій різниці забитих-пропущених м’ячів титул переможця дістався команді зі Щасливого. Тим не менш, срібні нагороди престижного міжнародного турніру теж хороший доробок для команди мукачівської академії.

До слова, друга команда МФА U-15, теж зупинилася за крок від призового місця й стала четвертою.

Приємно, що кращим гравцем турніру було визнано мукачівцяНазарія Пономаренка.

Тож вітаємо команди Івана Фізера з достойним результатом.

Вже в суботу, 18 січня команда МФА U-15 зіграє в угорській Кішварді спаринг з однолітками місцевої «Варди».

Нагадаємо читачам, що МФА чотирма складами U-17 – U-14 разом з ужгородським СДЮСШОРом презентує наш край на найвищому рівні дитячо-юнацького футболу в вищій дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Друга частина чемпіонату в ДЮФЛУ стартує 11 квітня 2020 року.

Після першої частини чемпіонату у загальнокомандному заліку МФА займає шосту сходинку, а СДЮСШОР йде на восьмій позиції. Тож, певен, що закарпатським командам у цьому сезоні не доведеться боротися за збереження прописки в елітній лізі, що дозволить тренерам ставити перед підопічними більш амбіційні завдання в другій частині сезону 2019/2020

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів