Історія успіху Норфін

Історія успіху Норфін
Компанія Норфін сьогодні займає одне з провідних місць на ринку товарів для активного відпочинку, охоти та рибальства. Це результат багаторічної праці та відданого ставлення до своєї справи. Все почалося в далекому 1995 році. Саме тоді було засновано невеличке підприємство в Латвії, яке займалося пошиттям комфортного та практичного одягу для рибалок.

 

Пізніше якість продукції Норфін оцінили покупці зі Скандинавії та сусідніх країн: України, Росії, Швеції, Ісландії, Фінляндії і т.д., а далі і всієї Європи. У 2016 році завдяки участі компанії на виставці ICAST в США, їй вдалося підкорити і американський ринок. Більш детально про це можна дізнатися на офіційному сайті: Norfin.com.ua.

Сьогодні це успішне підприємство, продукцію якого можна побачити в магазинах по всьому світу. Одяг обирають відомі особистості, він періодично з'являється на обкладинках модних журналів про туризм і активний відпочинок. Разом з тим Норфін пропонує своїм клієнтам не лише якісний товар, а й порівняно демократичні ціни на весь асортимент.

 

Унікальні розробки Norfin

Компанія самостійно займається розробкою продукції, уважно слідкуючи за потребами покупців, їх настроєм та тенденціями в моді. Норфін використовує сучасні технології, включаючи і власні інновації, серед яких можна окремо назвати наступні:

– THERMO GUARD – новітній утеплювач, в основі якого є волокна поліестера;

– Windproof – спеціальний "дихаючий" матеріал для захисту від вітру та опадів завдяки PU мембрані;

– NORFLEECE THERMO + - матеріал, який підтримує комфортну температуру тіла навіть у сильні морози. При цьому він достатньо легкий та має функцію дихання, тобто не запарює тіло і добре відводить вологу;

– NORFIN Vent – додатковий компонент для вентиляції в області спини та пахв.

 

Основні переваги товарів Норфін

Серед переваг продукції латвійського бренду можна виділити такі:

– високу якість пошиття та матеріалів, що відповідає європейським стандартам;

– стильний дизайн та розмаїття варіантів кольору;

– практичність – одяг та взуття здатні витримати будь-які погодні умови та забезпечити максимальний комфорт людині;

– функціональність – усі моделі одягу цієї торгової марки мають об'ємні кармани, куди можна помістити будь-що, а також додаткові карабіни, утяжки, еластичні манжети, пояс тощо;

– безпека – усі матеріали відповідають екологічним стандартам, не викликають алергічних реакцій на шкірі і є повністю безпечними;

– великий модельний ряд – асортимент продукції Norfin – це не лише одяг та взуття різного розміру для всіх сезонів, але й різноманітні аксесуари (шкарпетки, рукавички, термобілизна, головні убори, окуляри, сумки, рюкзаки), спорядження для туризму (палатки, спальні мішки, столи, стільці і таке інше).

 

Модельний ряд Норфін

До лінійки фірмового одягу Norfin входять:

– літні сорочки, футболки, капелюхи, бейсболки, накидки для захисту від комарів;

– демісезонні костюми, куртки, штани, плащі, жилети, флісові костюми і т.д.;

– зимові костюми, куртки, штани, флісові речі для утеплення, шкарпетки, головні убори, рукавички, термобілизна тощо.

Взуття Норфін це завжди гумова підошва з високим і глибоким протектором для безпечної ходи по слизькій поверхні. Також одна з особливостей - це багатошарова верхня частина, яка забезпечує захист ніг від холоду до -30 градусів, при цьому, досить ефективно відводить вологу і дозволяє їм вільно дихати.

Де купити фірмовий одяг та взуття Норфін в Україні?

Якщо ви давно мріяли отримати якісний товар для активного відпочинку, рибальства і туризму латвійського бренду, то ми до ваших послуг! Ми є офіційними представниками компанії Norfin в Україні, а тому гарантуємо високу якість товарів та демократичні ціни. Оформити замовлення на будь-який товар бренду можна на нашому сайті norfin.com.ua. Ми з радістю вам допоможемо з вибором та швидко доставимо замовлення у ваше місто.

З Норфін відпочинок у будь-яку погоду приносить задоволення!

 

27 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів