Яку каблучку для заручин обрати?

Яку каблучку для заручин обрати?
Зробити пропозицію дівчині, щоб об’єднати два життя в одну щасливу сім’ю — дуже відповідальний крок. Так само як і весілля, заручини можуть бути єдиними в житті і хочеться, щоб все пройшло ідеально.

 

Після вибору місця і часу, коли пролунають слова, які повністю змінять життя двох людей, важливо вибрати та купити каблучку для заручин. Зазвичай це має бути золота обручка, а ось над тим як вона буде виглядати та яке значення будуть мати символи та каміння на ній, про що вони будуть говорити обраниці — про це варто ретельно подумати.

Класичне поєднання: золото та діаманти

Кожна дівчина мріє про прикраси з діамантами, тому дуже оцінить, якщо каблучка під час пропозиції буде інкрустована саме цим дивовижним дорогоцінним каменем. Любов до діамантів у дівчат не випадкова. Ці каміння дійсно приваблюють своєю містичною красою та неповторністю.

Діаманти входять в ТОП-5 найкрасивіших та найдорожчих каменів у світі. Раніше діаманти були доступні лише королям та королевам. Сьогодні Їх неперевершена краса здатна перетворити на королеву будь-яку жінку.

При виборі каблучки варто звернути увагу на кільця з діамантами з червоного або білого золота. Наприклад, в ювелірному бутіку «Ювелірна карта» можна знайти золоті каблучки з декількома невеличкими діамантами в круглій огранці у вигляді корони, а також мінімалістичні каблучки з моно-діамантом. 

Сапфір та топаз: кращі друзі дівчат не лише діаманти

Також варто звернути увагу на такий дорогінний камінь як сапфір — королівський камень. Вважається, що це другий за дорогоцінністю камень після діамантів. Саме цей камінь у поєднанні з діамантами прикрашав каблучку для заручин самої принцеси Діани.

Зазвичай сапфір має блакитний колір, хоча зустрічаються і інші. Але саме блакитний є еталонним і він символізує вірність та чистоту помислів. На сайті diamant.ua можна купити каблучку з сапфіром в оточенні діамантів, а також з моно-сапфіром за вигідною ціною.

Ще один дивовижний камінь, який примусить дівчину сказати «так!» — топаз. Декілька фактів про нього:

  • Камінь має магічні властивості, він заворожує своїми красою та сяйвом.

  • Коли вперше було відкрито цей камінь, то спочатку вирішили, що це ще один різновид діаманту. Але потім виявилось, що камінь має дещо іншу структуру, але не поступається діаманту дорогоцінністю та чистотою.

  • Зазвичай топази мають ясно-блакитний колір.

  • Власники прикрас з топазами захищені від впливу стресу, а також вважається, що цей камінь притягує багатство.

В асортименті «Ювелірної карти» серед каблучок для заручин представлені і каблучкі з топазами, облямовані червоним або білим золотом та інкрустовані фіанітами.

Фіаніти або кубічний цирконій

З моменту, коли людство відкрило діаманти, багато вчених бились над тим, щоб почати вирощувати цей мінерал штучно. І їм це вдалось. 

Фіаніт — це штучний діамант, який в прикрасах неможливо відрізнити від діаманту, але вироби з цим каменем коштують значно дешевше. Саме цим каменем люблять прикрашати свою ювелірні вироби видатні дизайнери, адже він не уступає діаманту за красою, але є більш доступним. До речі, варто знати, що фіаніт та кубічний цирконій — це один і той же камінь, відрізняється лише назва.

На сайті diamant.ua представлено більше 200 різних каблучок на будь-який смак: з червоного та білого золота, з діамантами, сапфірами, топазами, перлинами та більш доступними, але не менш красивими фіанітами. 

Тут можна купити класичну каблучку — тонку та витончену з одним або декількома каменями, або ж підібрати каблучку з ексклюзивним дизайном, яка підійде для тих жінок, які цінують свою індивідуальність та неповторність  При виборі варто пам’ятати, що каблучку для заручин дуже часто потім носять разом з обручкою, тому вони мають гарно пасувати одна іншій.

 

19 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів