Звернутися до керівництва та посадовців Ужгородської міськради можна усно, письмово або ж електронкою

Звернутися до керівництва та посадовців Ужгородської міськради можна усно, письмово або ж електронкою
Ужгородська міська рада нагадує, що, відповідно до законодавства, крім особистого звернення, звернутися до керівництва та посадовців міської ради можна усно (телефоном), письмово або ж електронною поштою.

 

Щоб залишити усне звернення, громадянам потрібно зателефонувати за номером 42-80-29. Письмово звернення можна надіслати поштою на адресу: Ужгородська міська рада, пл. Поштова, 3, м. Ужгород, 88000. Електронним листом – [email protected] (електронна пошта відділу роботи із зверненнями громадян) або [email protected] (електронна пошта загального відділу). Крім того, для подання електронного звернення можна скористатися формою, що розміщена на офіційній сторінці міської ради в розділі «Звернення громадян» https://rada-uzhgorod.gov.ua/zvernennya-gromadyan-1-1.

Аналогічно можна подавати запит на публічну інформацію, також для подання запиту в електронному вигляді можна скористатися типовою формою запиту на офіційній сторінці міської ради в розділі «Публічна інформація» https://rada-uzhgorod.gov.ua/dostup-do-publichnoyi-informa…/. Якщо запит бажаєте подати усно – зателефонувати за номером: 42-80-30.

Звернення юридичних осіб приймаються на електронну скриньку [email protected] (електронна пошта загального відділу Ужгородської міської ради) або ж поштою на вказану вище адресу.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів