Корчинський прибув до ЦВК у супроводі двох БТРів

У понеділок, 19 липня, лідер громадського об’єднання "Братство" Дмитро Корчинський проводить акцію із самовисування кандидатом у Президенти України. Здавати документи для реєстрації до Центральної виборчої комісії (ЦВК) він прибув у супроводі прихильників на двох бронетранспортерах.

 

На одному з бронетранспортерів, які зупинилися перед будинком ЦВК на бульварі Лесі Українки, розміщене гасло "?стину не пізнають. ?стину створюють". Сам Дмитро Корчинський по гучномовцю пропону? всім киянам пересісти з машин на БТРи. Представники "Братства", які супроводжують Дмитра Корчинського, роздають листівки перехожим.

За повідомленнями з місця подій, реакція громадян на акцію ? досить млява, але шуму багато.

Сьогодні вранці, прямуючи до Центрвиборчкому, БТРи Корчинського проїхали від кіностудії ім. Довженка по проспекту Перемоги, бульвару Шевченка і бульвару Лесі Українки. Після того, як претендент на посаду глави держави подасть документи до ЦВК, його БТР проїде по вулиці Великій Васильківській (13:00), бульвару Шевченка (14:00), проспекту Перемоги (14:30) і о 17:00 повернеться на кіностудію ім. Довженка.

Уся акція, що проходить за підтримки "Братства", буде супроводжуватися виступами активістів, інформ-пікетами, роздаванням листівок.

 

19 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів