Футбольний чемпіонат буде дограний до кінця

Футбольний чемпіонат буде дограний до кінця
Перший віце-президент української асоціації футболу (УАФ) Олег Протасов заявив, що Асоціація не розглядає інших варіантів, крім як дограти чемпіонати України сезону 2019/20.

 

"Зараз неможливо говорити про конкретні дати, коли футбол повноцінно відновиться і знову стане доступним для глядачів. Пов'язано це з неможливістю прогнозування ситуації з пандемією. Ми не планували і зараз не розглядаємо варіант дострокового припинення чемпіонату. У нас є впевненість, що на цьому етапі, з урахуванням рішень УЄФА, сезон буде продовжений до серпня, а значить, є можливість закінчити чемпіонат і зіграти вирішальні матчі Кубка України. Звичайно, ми враховуємо те, що командам знадобиться час на підготовку для відновлення першості. Скільки саме часу буде потрібно перед рестартом, ми обов'язково погодимо спільно з представниками клубів. На даному етапі інші варіанти, крім повноцінного догравання чемпіонату, УАФ не розглядаються. Тому я прошу фахівців, тренерів, власників клубів не спекулювати на цій темі. Варіанту ";Б" в УАФ поки немає, і думка керівництва одностайна - чемпіонат потрібно дограти. Фантазувати, домислювати якісь варіанти зараз не потрібно. Ми чекаємо подальшого розвитку подій і сподіваємося, що ситуація в боротьбі з вірусом COVID-19 стабілізується, хоча в УЄФА нинішні дні називають періодом повної невизначеності", - сказав Протасов.

Нагадаємо читачам, що в першій професійній лізі ФК «Минай» посідає третю сходинку і є одним із претендентів на підвищення в класі. До слова, «Минай» ще навіть має шанс пробитися у єврокубки, але для цього закарпатцям потрібно у півфіналі Кубку України здолати гранда вітчизняного футболу – київське «Динамо». У другій лізі виступає ще один закарпатський клуб – ФК «Ужгород», який нині у групі А посідає передостанню – 10-у сходинку.

Семен Михайлик

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів